torsdag 22. juli 2021

Vaktmesterservice

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi utfører tjenester som snekring, tømring og flislegging. Skiltmontør, liftutleie, ferdigplen, feiemaskin, kostemaskin.


Din vaktmester og renholder i Oslo. Vi har levert vaktmester- og renholdstjenester til borettslag og firmaer i Oslo i år.

Utfører alt av hytteservice og tjenester knyttet til hus og hytter. Vi leverer vaktmestertjenester til rett tid og til rett pris. Våre vaktmestere utfører store og små oppdrag for alle typer kunder.


Bo- og vaktmesterservice er et eget aksjeselskap. Vi har kontorfellesskap med Narvik Boligbyggelag, og vi var også i sin tid en del av NBBL. Vi ønsker å levere en fullverdig tjeneste for deres borettslag, sameie, bedrift eller privat person, . Fyllingen vaktmester service AS fra , Hordaland.


Vår målsetning er å gjøre vaktmestertjenester enkelt for våre kunder.

Vi har lang erfaring med tjenester til boligselskap, gårdeiere og næringsvirksomhet i . Medlemstilbud: rabatt på timespris med Medlemskort! Ingen liker å vaske før avreise . SAMEIER - BORETTSLAG - NÆRINGSBYGG - PRIVATE - FRITIDSHUS. INV tilbyr å ta hånd om teknisk drift og vedlikehold.


We have twenty-four hour emergency standby all year. You can enter into permanent agreement on practical matters you do not have time with, or call us when . Hadeland Glass- og vaktmesterservice. Brandbu-bedrift i vekst - med alt i glass og egne snekkere. Ansvarlig redaktør: Sissel . Vi setter kvalitet og nærhet til. Vaktmesterservice Ørsta AS, Ørsta.


Vi holder til i Kristiansand og er spesialister på vaktmestertjenester, drift og . HÅLAND VAKTMESTERSERVICE AS. La oss hjelpe deg med det du ikke har tid til eller mester selv. Besøksadresse, Dronningens Gate 3 Narvik.

Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Alt innen utvendig og innvendig vedlikehold. Ettersyn, maling, smømåking og trefelling. Hva slags Tjøme sentrum ønsker du?


Trenger vi butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.