fredag 30. juli 2021

Uttrekkbart strykebrett

Artikkelnummer: E110005103Pris: 89-. Produktinformasjon: Kan stilles på siden for å passe til . Vurderer å ha ett slik skap på vaskerommet.

Utvalget er uendelig, her kan du bare titte, lete og velge, er en fin ting Wink. Uttrekkbart strykebrett fra Langlo med eik skuffefront. Kjøpt for montering i Langlo skap, cm . Praktisk uttrekkbart strykebrett for underskap med cm skuffefront.

Her er et vaskerom med massevis av smarte løsninger som gjør livet enklere, for eksempel innfelt strykebrett og rikelig med lagringsplass i uttrekkbare trådkurver . Nå har vi strykebrettet stående midt i rommet (pga hvor stikk-kontakten er måtte det bli sånn), upraktisk. Uttrekkbart strykebrett i skapet til høyre for maskinene. Vil dette passe i et et cm benkeskap fra en annen leverandør?


Har sjekket målene, men er usikker på om jeg kan bruke det. Skittentøykurver, Tørkestativ, Strykebrett, Rengjøringstilbehør.

Vaskerom i kvit matt vist i 2cm breidde. Høgskap med trådkorger, underskap med uttrekkbart strykebrett og skuffeseksjon. Vi har ikke kjeller siden vi leier ut, derfor er alt som kan gjemmes bort gull verdt! Benkeplatene våre er i spon med laminat overflate. Her vist i sort granitt med avrundet kant.


Strykebrett for møbelmoduel med dybde og bredde, som gjør strykingen. ADDERA nova strykebrett - inkludert hylle. Linn Bad har oppgradert vaskerommet sitt, og tilbyr ulike løsinger inne i skapene slik som uttrekkbart strykebrett, skittentøyskurv og diverse . God plass til tørking av klær, brettebenk og hyller samt uttrekkbart strykebrett. Den vakre tretrappen fører deg videre til boligens andre etasje. Et godt planlagt vaskerom med luftige hyller, skittentøyskurver og uttrekkbare.


Høyskap, underskap med uttrekkbart strykebrett og skuffe- seksjon. Benkeplate i spon med laminat overflate i granitt. Uttrekkbart strykebrett er integrert i denne løsningen og det vet jeg at huseierne ønsker å ha på vaskerommet og ikke i sitt garderoberom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.