fredag 30. juli 2021

Uttrekkbar stige

Wibe Ladders Trappestige 45P aluminium. Multistige med plattform 35x91xcm. Lengde: 6mm Bredde: 4mm Høyde: 5mm. Logg inn for å se priser. Vi jobber med å fylle denne kategorien med produkter.


Alle produkter finnes derimot i katalogen!

Prøv heller å : Bruke søkefeltet på toppen av. Kan også brukes som utskyvbar enkeltstige, med maks. Ofte er tre meter nok, for hvis du har behov for lenger stige enn det, bør du gå etter en uttrekkbar stige. En vanlig stige er lett jobbe med og er vanligvis svært . MAXBO har et bredt utvalg av stige , gardintrapp, stillas med mer. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk.


STIGE SKYV HOBBY 2-DELT 3M. En variant ligner på den uttrekkbare , forskjellen er at vangene går i hverandre i stedet for at to selvstendige stiger av forskjellig bredde passer i . I jula koster den over kr.

Halv pris er kjempe billig. Under transport minste en fot gummi ellers ubrukt. Når stiger transporteres på takstativ eller i en lastebil, må du sørge for å feste den. Ikke stå på de fire øverste trinn på en frittstående stige med en uttrekkbar.


Kan hentes på Bråru min fra Oslo. Sperrestang uttrekkbar (teleskopisk) Vare nr: 19-DH-TCB-Mål: til. Det er lett men likevel slitesterk og kompakt for enkel lagring og transport. Stige Senteret leverer til . Vi tilbyr et godt utvalg av stiger som forenkler jobben du skal utføre. Smart teleskopstige, multistige, arbeidskrakk og gardintrapp i forskjellige størrelser.


Teleskopstige er en uttrekkbar stige som leveres i flere lengder. Arbeidsstilling, frittstående stige og uttrekkbar stige. Uttrekkbar planke til å bruke på våre arbeidsbenker fpr å gjøre arbeidet enkle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.