torsdag 15. juli 2021

Uteplass med tak

Dersom det legges tak over pergolaen, må man ta hensyn til at konstruksjonen må tåle snølast på vinterstid. Konstruksjoner med tak faller som . Bygg en lun uteplass i hagen. Her er koselige uteplasser med tak , perfekt når det regner eller når sola steker.


Med et tett tak over uteplassen vil møblene under det være mer beskyttet, og hele utestua vil bli lunere.

Taket kan være tilnærmet flatt eller bygd . I stedet for å dekke over terrassen permanent, kan du bygge denne luksuspergolaen, der taket består av markiseduk som kan trekkes for når solen blir for sterk, . Med motorisert pergola som terrassetak kan du være ute uansett vær, hele året! Vil du få mer ut av uteplassen din? Finn den rette pergolaen her!


HUS OG UTEPLASS I SÆRKLASSE: Den kompromissløst moderne. Ikke la dårlig vær ødelegge idyllen din, gjør terrassen din til et uterom.

Bestill ditt uterom og terrassetak fra Byggmax – raskt, enkelt og billig. UNIK UTEPLASS : Den store plassen foran hytta gir rom for flere koselige kvelder. Taket beskytter deler av uteplassen slik at man kan sitte ute . Plastmo terrassetakplater brukes hovedsakelig på åpne takløsninger – f. Har du uteplassen klar for sommeren?


Slik får du en lun og lekker uteplass med markiser og pergolaer. Pergola er en perfekt markiseløsning for både sol og regn og som passer både for privat bruk, restauranter og forretningsbygg. For å gi Christina litt privatliv på den nye terrassen, er inngangspartiet bygget inn med levegg og tak. Vi har lagt taket over . Det er tid for å flytte ut på terrassen. Her er noen smarte tips for å gjøre uteplassen fin og holdbar.


Et tett tak over uteplassen skjermer både mot sol og regn. Møblene kan stå klare med puter, og en liten regnskur forstyrrer ikke hageselskapet . Hvis du gjør maks ut av uteplassen din, vil du også bruke den mer. Lag soner hvor du kan sitte under tak , pynt med puter og planter – og nyt sommeren!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.