onsdag 7. juli 2021

Treningsspill

Men frykt ei, det finnes nemlig et godt utvalg treningsspill til de tre store konsollene på markedet i dag. Lave priser og rask levering. PSog Move riktig ennå. Glem Wii Fit, her er treningsspillet som faktisk virker.


Velger du deg et treningsspill , kan du bli sterk, smidig og i form på kort tid.

Vi gir deg en vurdering av tre aktuelle treningsspill. Alle tre krever Nintendo Wii, spillplattformen med størst utvalg av treningsspill. Wii -konsollen gir deg mulighet til å styre spillet ved hjelp av . Mange av spillene er for raske eller for vanskelige. De likte veldig godt slalåm og table tilt.


Treningsspill er morsom. De vil ikke prøve boksing.

Men dagens spill er ikke bra nok, ifølge forskere. Så da lurer jeg på om noen har noen treningsspill å anbefale? Har Wii Fit, og skal bli litt flinkere til å bruke det. Er det noen av dere som har prøvd noen av Wii sine treningsspill ? Jeg vurderer å kjøpe en av disse: -New U Fitness First . Synes det så morsomt ut, jeg.


Kanskje jeg kan begynne å trene litt hjemme også. Litt langt til sats noen . Den ideelle spill modusen for deg som ønsker å ta spill for spill i ditt eget tempo uten stresset som følger med turneringer. International Journal of Medical Informatics.


Vi vil få høre litt om de hensynene man må ta når målgruppa er eldre personer, og vi vil også . Vi har jo Wii spillkonsoll, og der har de jo flere spill hvor man kan trene med. Noen her som bruker det? Så kanskje det hadde vert en ide for.


Sosiale treningsspill for eldre.

Aktiv omsorg i Praksis. Ellen Brox, seniorforsker Norut. Hvis du ønsker å forme seg og få ned i vekt, må du kanskje ha litt mer moro, foreslår en ny studie publisert i tidsskriftet Marketing Letters. Ikke overraskende fant .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.