mandag 12. juli 2021

Trappefabrikker

Som leverandør av trapper igjennom mange tiår, har vi sett hvordan trappa har gått fra å være en ren nødvendighet til å bli et møbel. Vi strekker oss langt for å gi kunden en skreddersydd trapp. Våre trapper er laget av de til enhver tid beste råvarer, og er bygget for å vare i mange år.


Vi bruker vår efaring til å lage trapper av høy kvalitet til våre kunder i Nord-Norge. Vi samarbeider med montører i Tromsø og flere andre steder i landsdelen som kan hjelpe deg med å ta mål og montere din trapp.

Ta kontakt, så hjelper vi deg i gang med ditt . På 90-tallet ble fabrikken ødelagt av brann to ganger i løpet av tre år, men begge gangene ble den bygd opp igjen. Mange går konkurs etter en brann, fordi man mister kunder og ansatte. Trappefabrikker Hordalan inklusive. Så det skal nesten ikke være mulig å reise seg etter to branner på kort ti sier daglig leder Arnulf Hanssen. Riktig trapp forsterker boligens karakter.


Kvalitet er det ypperste målet for hvordan vi lever opp til våre kunders forventninger.

Meisland Trapps kvalitetspolitikk er at alt arbeid som utføres, de produkter som leveres og de tjenester som ytes, skal møte våre kunders krav til kvalitet. Vi er stolte av vårt samarbeid . Fagtrapp fremstår i dag som en mellomstor trappefabrikk med dyktige medarbeidere og moderne . Du kan derfor vælge mellem en lang række af træsorter, overfladebehandlinger og tilbehør, så din trætrappe bliver til et unikt element i indretningen. Hele fabrikken var helt overtent på kort tid.


Jeg var med på å bære ut en del kontor- og datautstyr, samt tegneprogram og kundelister fra den nye kontorfløyen. Bygningen og resten av inventaret var det ikke mulig å redde. Norskproduserte trapper med god design og høy kvalitet. Stort utvalg av trappemodeller – fra moderne til klassisk – noe for ethvert interiør.


Fabrikken produserer trapper i de fleste fasonger. Hovedmarkedet er leveranser til hus- og hyttebygging. Se større kart for trappefabrikker larvik. Den må være være funksjonell, sikker, pen, og passe inn i omgivelsene. They have previously used Wagemeyer software for their stair production.


Staircon has great flexibility and that gives us new opportunities.

Børnes og Fosse`s trappefabrikk finner du i Storebotn Næringspark på Askøy. Vi har opparbeidet oss lang og solid erfaring i trappeproduksjon og vår spesialitet er innvendige trapper i tre. Vi kan tilby trapper i ulike treslag. Da var det endelig juleferie og vi ønsker alle en riktig god jul :) I tillegg har vi en kjempegod nyhet vi vil dele med Dere alle.


Oppdatert tegneprogram. Vi har oppdatert vårt tegneprogram som gjør at vi nå kan sende mer realistiske 3D tegninger av trappen du bestiller. Innvendige trapper etter kundens ønske.


Etter år med bare utvendige . Mere mundret og moderne, fortæller direktør Hans Peter Høeberg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.