fredag 2. juli 2021

Trapp rekkverk

Se det store online utvalget av Trapper og gelendere hos BAUHAUS. Alle våre trapper leveres etter mål og kan utføres i forskjellige materialer og tresorter, overflate- kombinasjoner og med flere alternative rekkverk. Med en håndløper i tre eller rustfritt gir man trappen et helt ny utseende og følelse.

Snarvei til sterke skjøter: Du skal vite hva du gjør, når du bestemmer deg for å sikre et trappehull – men du kan trygt gi deg i kast . Det finnes en rekke forskjellige stolper, søyler og rekkverk. Hos MAXBO vil du garantert finne noe som passer din stil. Ny trapp til nybygg eller rehabilitering?

Hos MAXBO finner du alt fra loftstrapp, trappetrinn, trappegrind og trappevange. Aluminium rekkverk, stolper sort eller hvit. Midthaug har levert rekkverk og trapper til dette leilighetskomplekset. I tillegg til at rekkverket bidrar til å gjøre trappa trygg å gå i, er det også et designelement.


Valg av materialer, form og fasong på rekkverket, spiller inn.

Hovedproduktene våre er produksjon og montering av trapper, vinduer og dører. Vi dimensjonerer og konstruerer trapper og rekkverk etter kundenes behov. Utgangspunktet er ståltrapper med gitterrister som trinn og repo, men vi leverer også . Svardal Trapp AS - Glenne, 72Budalen - tlf. Er å kikker på rekkverk til å ha i forbindelse med en trapp. Synes disse rekkverkene av syrefast stål og kanskje glass er veldig flotte.


Trapper Og Rekkverk - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Ferdig grunnet og hvitmalt altantopp i kvistfri fingerskjøtt furu. Vekt: kg Bredde: 42mm Dybde: 1mm Høyde: mm. I samarbeid med Bergmoen Snekkerverksted har vi laget en stål/tretrapp til Kieglekroa i Trondheim.


Rekkverk og trappevange i stål og trinn og fot-/handlist i tre. Trappeksperten er en av landets mest allsidige leverandører av trapper og rekkverk. Vi verdsetter kvalitet og punktlighet, og garanterer fornøyde kunder. Nord Trapp leverer innvendige trapper som lages av høykvalitets materialer og med stor omhu, slik at til og med de mest kresne kundene .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.