torsdag 1. juli 2021

Trapp med glass

Alle våre trapper leveres etter mål og kan utføres i forskjellige materialer og tresorter, overflate- kombinasjoner og med flere. Bruk av glass i trinn begynner å brukes oftere. Generelt ønsker man en design som gir følelse av trinn som flyter og svever.

Det siste er trapper med trinn ”rett ut . En moderne stilren og flott trapp med glassgelen. Jeg benyttet meg av Tre-trapper da jeg skulle få laget en ny innvendig trapp fra første til andre etasje. I de fleste norske hjem er trapperommet boligens mørke hjørne. Dette kan du lett unngå med trappetrinn i glass.


Valgene er mange når det kommer til rekkverk i trapp. Er på utkikk etter et slikt gelender/rekkverk som vises på bildet. Liker spesielt godt festemetoden mot gulv i . Rustfritt Rekkverk, Stolpefritt Rekkverk og Glass Glassklemmer til inne-. For trapper både ute- og innendørs med mange forskjellige variasjonsmuligheter . Med en håndløper i tre eller rustfritt gir man trappen et helt ny utseende og følelse.


Moderne glass i kombinasjon med stål og tre. Glass trapper bidrar til å slippe lyset inn og skaper et åpent rent moderne uttrykk.

Du kan velge mellom to ulike modeller av Gelender i Glass og Glass/ Aluminium for våre trapper. Glass Gelenderet er lekkert til Concorde och Cameleon C, men . I tillegg til at rekkverket bidrar til å gjøre trappa trygg å gå i, er det også et. Foruten spiler kan man velge rekkverk i glass, eller hva med rett og slett ha en veldig . Dette er trappemodeller med stil og karakter. Fin kombinasjon av tre og stål gjør at trappen passer like godt i et moderne hjem som i et stilfullt kontormiljø. Rekkverk i glass gir utsikt og slipper naturen og lyset inn.


Er det flott utsikt er glass i rekkverk et naturlig og flott valg. C trapp med kvitlasert eik trinn og glassrekverk. Form Glass Åpen og luftig trapp med glassrekkverk.


Glassene er festet med klemfester av rustfritt stål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.