mandag 5. juli 2021

Tepperens bergen

Tepperens - tepperens, hovedrengjøring, byggrengjøring, flyttevask, vinduspuss, vask, renhol vindusvask, boning, rengjøringsfirma - Finn firmaer, adresser, . Her finner du prislisten til Tepperent AS med priser på rens av syntetiske tepper, tepper av bomull og persiske håndknyttede tepper. Tepperent i Paradiskrysset renser tepper og møbler og leier også ut rensemaskiner.

Vi har også spesialisert oss på reparasjon av håndknyttede tepper. Kärcher leier ut tepperenser og møbelrenser i Oslo, Bergen og Trondheim. Våre tepperensere og møbelrensere er robuste, kraftige og fleksible maskiner for . Spesialist på tepperens av både løse, og vegg til vegg tepper, for bedrifter, hoteller og private hjem i Bergen.

Sertifisert spesialist på møbelrens og tepperens i Bergen. Rens av møbler og tepper for bedrifter og private hjem. Tepperens Vi utfører møbel og tepperens på båter, hoteller og for private. Med våre kraftige maskiner og spesialmidler får vi bort selv de mest standhaftige.


Beste Tepperens i Bergen - Møbel Teppeservice. Vi samarbeider med renseri i Trondheim og Oslo, samt Lone Teppeindustri som anbefaler oss på. Søk etter tepperens bergen paradis fana ga Gule treff.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . Få gratis tilbud gjeldende Tepperens i nærheten av Bergen. I mange tilfeller leier man en tepperenser når man ser at det er skittent, men behovet var der lenge før. Få anbud på oppdraget ditt (Tepperens i Bergen)! Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best!


Tepperens fjerner flekker som sitter dypere i teppefibrene. Kontakt oss på telefon for mer informasjon om hva slags tepperens vi kan tilby din bedrift. Utleie: Sabrina Maxi Tepperenser 30Lt kompl. SPRAYNGO tepperens er et effektivt og skånsomt rensemiddel som er utviklet for rens og vedlikehold av større teppeflater, noe som vil bidra til å øke levetiden .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.