torsdag 8. juli 2021

Teppe renser

Kärcher leier ut tepperenser og møbelrenser i Oslo, Bergen og Trondheim. Våre tepperensere og møbelrensere er robuste, kraftige og fleksible maskiner for .

Til rensning av alle slags tepper - en enkel og handy maskin. Kärcher SE 40SE 40har en arbeidsbredde på 2mm og spylehastighet med liter/min. Du kan rengjøre vegg-til-vegg-tepper, møbler og bilseter helt inn . Tepperenser Enkel og hendig tepperenser til gulvtepper, møbler eller interiører i hus, hytter, båt og bil.

Støysvak med liter spillvannstank som enkelt tømmes. Har du flekker på tepper, sofa eller i bilen? Meget god og effektiv tepperenser/møbelrenser som fjerner de vanskeligste flekker. Effektiv tepperenser for rensing av tepper eller møbler. Ved rensing av møbler må eget møbelmunnstykke brukes.


Tepperenser - tepperenser, tepper, flisekutter, laminat, lister, parkett, tarkett, vegg, jotun, parkettsliper, baron, baronesse, beis - Finn firmaer, adresser, . Rimelig utleie av tepperenser i Trondheim og omegn. Her finner du prislisten til Tepperent AS med priser på rens av syntetiske tepper, tepper av bomull og persiske håndknyttede tepper.

SEG er en kraftig og kompakt rensemaskin for kjøretøyer, møbler, tepper og mindre flater. Ideell til rengjøring av polstrede møbler og til fjerning av flekker på . ES-og ES-for proff møbel- og tepperengjøring. Produktinformasjon: Liten men kraftig rensemaskin for tepper og møbler; 20-mrenses effektivt per time; liter rentvannstank og liter skittenvannstank . Vi leier ut maskin for oppmerking av parkeringsplasser etc, og har merkespray i flere farver.


Beholderen i stål har egen tappeslange for tømming av skittenvanntanken. Maskinen er rask å klargjøre til bruk og er svært effektiv på tepper, tekstiler, møbler, . I fjor vinter leide jeg en tepperenser o. Kärcher tepperenser egnet for grunnrengjøring av mellomstore flater, kan du leie hos Utleiesenteret. Før du starter selve tepperensingen må du flytte møbler og andre gjenstander fra området som skal renses.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.