mandag 12. juli 2021

Telt til barnerommet

Her finner du et finfint utvalg av lekre og holdbare tipi-telt barna kan sette opp inne på barnerommet. Perfekt til kreativ og morsom barnelek i timevis! La barna få lage sin egen lille verden i en koselig lekestue fra oss på Jollyroom.

Vi har mange fine modeller til barn som elsker rollespill. Barn elsker små gjemmesteder hvor de kan krype inn. Dette teltet er raskt å lage selv og blir en perfekt lekehule for minsten.


Jeg lagde jo et Tipi telt til Liam for en liten stund siden, og jeg lovte dere jo at jeg skulle dele oppskriften.

Kjøp Utendørslek Telt tunneler på nettet. Vi tilbyr et stort utvalg av barneleker fra kjente varemerker og levererer dem på 3-dager - Lekmer. Et telt eller en tunnel til barn er lette å slå opp.


Så kan du snart komme på besøk til Elsas slott! Du finner alle de morsomme teltene og tunnelene til barnerommet . Selv om lekehusene og teltene er beregnet til morsom utendørslek, så kan de selvfølgelig også bli brukt til å sove i – både i hagen, i stuen eller på barnerommet. Bilde av Barrutoys Tipi-telt, Grey Stars .

Endelig har klesgiganten designet en egen interiørkolleksjon til barn. Tipi eller teepee telt til barn har vi et godt utvalg av hos Barnelykke. Enkle å sette sammen og garanterer mange timer med . Finn telt, sengehimler og leketuneller i god kvalitet til fordelaktige priser! Barna dine kommer til å elske vårt glade og fargerike sortiment.


Tipiteltene er 100x100x1cm i størrelse. Disney Frozen telt med tunnel - 2-i-telt for barn. Få et supert kombinasjonstelt med både tunnel og telt i en pakke, med flotte motiver av Anna og Elsa. Hvordan lage din egen tipi til barnerommet.


Så morsomt med slike telt på barnerommet. Gjør det litt ekstra spennende på barnerommet med en fargerik og flott Teepee! Teltet er laget av kvalitetsbomull og er enkelt å sette opp. Søte puter og kosedyr, eller hva med et telt på rommet?


Vi har samlet drømmekjøp som blir perfekte på barnerommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.