tirsdag 6. juli 2021

Teak ytterdør

Terskelen er kraftig og er laget av hardved med sliteskinne i aluminium. Nobbnr gjelder for hvit utførelse. Dørene har solide justerbare . Innvendig har døren en glatt overflate av teak -farget finer.


Långö teak er oljet to ganger med teakolje. En liten flaske med teakolje følger med for videre vedlikehold.

Trenger dere hjelp med å velge eller kundetilpasse ytterdøren deres ? Dekorlistene er i massiv teak. Fullisolert ytterdør finert med teak av aller beste kvalitet. Døra har solide hengsler som er justerbare og som er utstyrt med sikkerhetsbolter. Karm i teaklasert furu.


Swedoor sitt store utvalg av ytterdører rommer flere produktserier som gjør det mulig for alle å finne den dørløsning som passer til både smak, behov og lommebok. Uansett om du ønsker deg en moderne ytterdør , tradisjonell ytterdør , ytterdør med glass eller med ulike funksjonskrav - i sortimentet finnes ytterdører. Slik maler du den gamle teakdøren din.


Teak er et materiale som trenger krever nøye grunnarbeid - men det er ikke dermed sagt at en teakdør er mer komplisert og arbeidskrevende å male.

Tørk grundig over dørbladet med rødsprit for å fjerne mest mulig av fettet i treverket. Klassisk ytterdør i Teak. Rammen er laget av solid hardtre med høy kvalitet. Vi bruker fire justerbare sikkerhets hengsler med bakkant sikring.


Teak -serien er tilgjengelig i tre varianter, glatt, sporfrest og med . Ytterdøren er en vesentlig del av husets fasade. Størrelsen på døren er selvsagt heller ikke tilfeldig. Kvaliteten på døren sier også noe om kvaliteten på resten av huset ditt. Dersom originaldøren erstattet tidligere og man ønsker en dør som samsvarer mer med husets stil finns det produsenter som fortsatt . Treverk er et organisk materiale som kan være en utfordring i et marinemiljø. Denne videoen forklarer.


Har ett gammelt hus som det i sin tid ble satt inn teak ytterdører. Synes ikke det passer til huset og lurer på om det går an å male teak dører hvite? Har tidligere oljet de men vil helst ha de hvite.


Noen som har forsøkt å gjøre det? Vi har en teak ytterdør , helt typisk for når tilbygget den står i ble bygget, dvs midten på 70-tallet. Vi skal tilstå at vi ikke har vært flinke til å ta oss av den, den har hverken fått olje eller lakk de årene den har vært vår.


Når det er sagt så var den ikke så vakker før heller. Men nå var det på tide å gjøre noe.

Det finnes flere alternativer for overflatebehandling av døren, blant annet maling, teak , eik og furu. Glass: Montering av trelags isolerglass. Glasset fås i flere forskjellige utførelser.


Lås: De fleste ytterdører leveres med sikkerhetsklassifisert lås som oppfyller standardkravene i de ulike landene. N har jeg kanskje gjort noe dumt. Har en gammel teak ytterd r (ikke hovedinngang) som jeg tenkte behandle.


Den er temmelig v rutsatt. S jeg hadde en boks Owatrol, og brukte det isteden for Benar olje. Det ble ikke fint synes jeg. Direkte på klargjort treverk.


Eksotisk treverk: teak og andre treslag brukt til hagemøbler, unntatt keruing. Horisontale og vertikale overflater. Teak råtner ikke, men vær og vind ødelegger alt eksponert treverk, særlig hvis det ikke overflatebehandles jevnlig.


Med hjelp fra oljeekspert Finn Wang viser vi her hvordan man enkelt kan få en dårlig teakdør . Se vårt utvalg av vinduer og dører. Benar-serien består av forskjellige produkter og benyttes til beskyttelse og forskjønnelse av edle tresorter som teak , redwoo meranti og merbau. Benar er vannavisende og motvirker vekst av svertesopp på treoverflaten.


Diplomat sine ytterdører i moderne stil kan passe godt til både gamle og nye hus. Enkelt design og elegant dekor sammen med formen på glasset gir .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.