tirsdag 1. juni 2021

Verktøykasse med verktøy

Her finner du praktiske verktøyvogner og verktøyskap med kulelagrede skuffer som har plass for de fleste verktøy som kan komme til nytte i en privatgarasje. Våre Cocraft Pro Edition verktøyvogner er av høy kvalitet og har dessuten års garanti. Vi har også portable løsninger i form av ulike verktøykasser og -vesker, blant . Stor og robust verktøykasse i metall med verktøy , pipebits, piper og nøkler av god kvalitet som kan brukes til de fleste jobber!


Værktøjskasse Teng Tools Køb online hos Globaltools.

Praktisk verktøykasse med deler. Inneholder allroundsag, hammerholder med klips, snekkerhammer, meterstokk, tømmermannsblyant og skrutrekkere. Mål: 4x 2x 1mm. Hylleplass: velg varehus Loading.


Utsolgt Begrenset lager Lagerstatus. Uttakbar innsats og en sortimentsboks inne i verktøyskassen. Vanntett Stanley FatMax proff verktøykoffert til oppbevaring av større verkøty.

Robust konstruksjon, integrert sagegrop, metallhengsler med låsehull og innvendig brett for oppbevaring av mindre verktøy og . Det er forskjellige skuffer, fylt med over 2forskjellige verktøy og deler. Skapet er laget av metall som er pulverlakkert. Pipenøkkelsett S91 deler, metrisk.


Verktøyene er laget av Cstål. Piper med Dynamic Drive profil. Dekker piper i fra – 32mm samt fastnøkler fra 8-17mm.


Innholdet dekker de aller fleste behov for både privat og profesjonelt bruk. Oppbevaring av verktøy. Overflaten har sort og grå pulverlakkering. VERKTØYKASSE ABS 51X24X24CM. Trykk her for større bilde . Prisgunstig verktøykasse med uttagbar hylle og stort åpent rom i bunnen av kofferten.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Vi fortsetter med neste verktøykasse , for den Semiproffe Gjør det selveren.

En verktøysamling med nok verktøy til å pusse opp et rom. En kjempetøff verktøykasse fra Bosch som passer perfekt til den lile håndtverkeren. Settet inneholder skrumaskin, hammer, skrujern, skiftenøkkel og mye mer!


Her er det bare for barnet å hamre, snikre og skru sammen hva det måtte være. Bare kreativiteten setter grenser! Anbefalt alder: fra år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.