tirsdag 29. juni 2021

Treolje terrasse

Ja, det er forskjell på om du beiser eller oljer terrassen. Og bør du velge dyr eller billig variant? Er på en hytte, delvis under tak og delvis under åpen himmel.

Er på fjellet, med mye snø og dårlig vær. Hvis du ikke vil olje terrassen flere ganger i året ville jeg gått for en i den. På Jernia fikk jeg anbefalt Gjøco Herregård treolje (1for liter) . Når en terrasse har stått for lenge trengs det en kraftig rens for å få den.

Denne presser opp gammel olje, og fjerner også vannbasert olje om . Når regnet kommer er det bra å vara forberedt. Her finner du farge, olje og lasur som beskytter dine utemøbler og terasse mot ytre påvirkninger. Kinesisk treolje har i uminnelige tider blitt brukt til å beskytte tre fra.


Velegnet for så vel første behandling som for vedlikehold på f. Deretter er det tid for å overflatebehandle gulvet. Bruk flere strøk treolje eller ett til to strøk terrasseolje, som påføres vått i vått, helt til treverket er .

Dersom man ønsker å olje terrassen så vil dette gi et vedlikehold som må gjøres hvert år eller annet hvert år (avhengig av kvaliteten på oljen som er brukt). Tjæralin Treolje inneholder lite løsemidler og har et svært høyt oljeinnhold i tillegg til tretjære, linolje og soppdrepende middel. Som en nøkkelregel bør terrassen få tørke et par dager, i alle fall når det er så.


Med jevnlig vedlikehold av terrassen, holder den seg like fin i flere år. Før du kan fornye terrassegulvet, må gammel treolje/beis og smuss fjernes. Trenger terrassen ny behandling, anbefaler vi at du vasker med Gjøco.


Hvis det sitter flere lag med olje, eller at terrassen er veldig skitten, kan det være . Hei Terrassen vår begynner å se litt slitt ut. Vi har brukt å olje den de siste årene, men nå vurderer vi terrassebeis. Treolje av høy kvalitet utviklet for etterbehandling av royalbehandlet trelast,.


Olje mange strøk på terassen - posted in Hus, hage og oppussing: Hei Har oljet terrassen strøk nå. Vedlikehold av terrasser og hagemøbler er det mest krevende området når det gjelder behandling av treverk utendørs, først og fremst fordi materialet her ligger .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.