onsdag 30. juni 2021

Teknisk fagskole elektro

Har du fagskoleutdanning fra tidligere innen elektrofagene eller KEM, kan du nå ta. I det inngår enøk, linjebygging, dimensjonering av tekniske installasjoner i bygg,. For å bli tatt inn i teknisk fagskole linje for elkraft, må søkeren ha fullført .

Utdanningen er en fordypning innen fagretningen Elektro. Fagskolen Innlandet tilbyr teknisk fagskoleutdanning i Anlegg. Breivika Tekniske Fagskole tilbyr fagskoleutdanningen Elektro med fordypning i. Fagskolen i Vestfold er en teknisk fagskole som tilbyr fagskoleutdanning i.

Teknisk fagskole Elektro - posted in Annen utdanning: Hei Jeg er en utdannet elektriker som vurderer å søke meg inn på deltidsstudium . Teknisk Fagskole (Elektronikk, Mekatronikk o.l)11. Elkraft › Fagskolen Oslo AkershusBufretFagskolen i Oslo Akershus tilbyr blant annet teknisk fagskoleutdanning, fagskole for bygg, fagskole for elektro og fagskoleutdanning for helsefag. Utviklingen i elektrobransjene og mer internasjonal standardisering har ført til at kravene fra myndigheter skjerpes.


En fagskoleingeniør innen elkraft må ha oversikt over emner som omhandler produksjon av, overføring av og forbruk av elektrisk energi. Teknisk fagskole, linje for elektro, består av allmenne fag, linjefag og valgfag. For nærmere detaljer vises det til vedlegg om fag- og timefordeling.

Utdanningen passer spesielt godt til deg som har gått Elektrolinje på VGS eller for deg. Etterspørselen etter arbeidskraft med teknisk bakgrunn fra fagskole er . Fagskolen i Østfold gir deg mulighet for en yrkeskarriere innen flere. Mange benytter også teknisk fagskole som en plattform for å bli faglærer.


Fagområdet består av flere elementer som lysanlegg, varmeanlegg, enøk, linjebygging, dimensjonering av tekniske installasjoner i bygg, . Vi tilbyr utdanninger, som har et omfang på to år, innen følgende fagretninger: Bygg og anlegg; Elektro; Petroleum; Teknikk og . Deltidsstudium over år, basert på samlinger. Etter endt teknisk fagskoleutdanning med fordypning innen elektronikk kan du lede arbeidet med produksjon, installasjon, innkjøp, vedlikehold og reparasjoner . Trondheim fagskole har offisiell åpning torsdag 10. Fagskolen i Hordaland og Hordaland helsefagskole er også tilstade på. Bergen maritime fagskole og Bergen tekniske fagskole blir slått sammen til Fagskolen i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.