onsdag 2. juni 2021

Tapet inspirasjon

Decorama, en rimelig ny tapetbok høst 20fra Borge. Variert fiberkolleksjon, med trendy tapeter i forskjellige stiler. Er det flere enn oss som kjenner bloggegleden spirer litt mer enn .

Inspirasjon AS er en av landets ferskeste distributører til fargebransjen, og vi vil alltid ha nye, friske og banebrytende tapeter og vindusfolier. Tapet inspirasjon og trend i dag domineres av tapet i naturmaterialer, grafiske motiv, historiske tapeter og fototapet. Vi gir deg tips og inspirasjon til hvordan du selv kan sette opp tapet hjemme hos deg!


Maling og tapeter som ligner på betong har vært på banen en stun.

Tapeter er flott og noe av det som gjør det litt vanskelig er at det finnes så mye å velge i. Det er ikke alltid nødvendig å grunne veggen før du setter opp et tapet. Akkurat slik er det også med rosemønstret tapet. Med BoligPluss' nyhetsbrev får du inspirerende boligbesøk og shoppingtips levert i innboksen din to ganger i uken!

Før du velger tapet er det et par ting du bør vite, les mer om tapet her. Den minimalistiske, fargeløse trenden vi har sett i mange år er definitivt på vei ut, og vi er langt sprekere i interiørvalgene våre. Et nytt år er i gang, og noen av tingene vi gladelig dekorerte hjemmene våres med i fjor begynner vi kanskje å bli litt lei av.


Et par malingsstrøk, litt tapet her og der og noen kreative løsninger senere ble soveroms. Det skal ikke mye til for å fornye et nytt rom. Et par malingsstrøk, litt tapet her og der og noen kreative . Lene blogger om trender, tips og inspirasjon. Fargekombinasjoner, tapet osv kan vi i butikkene hjelpe dere med. Gjestetoalett med stripet tapet som fondvegg.


Tapet er lagt horisontalt i stedet for den mer klassiske loddrette versjonen. Lik oss og ta del i tilbud og inspirasjon. Eksklusive tilbu nyheter og inspirasjon via e-post.


Nordic E trade AB - Box 203 Fraktflygargatan . Published by Gabriel Andersen at November 17th, 2016. Soverom Inspirasjon Tapet : soverom, inspirasjon til soverom, oppussing .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.