fredag 4. juni 2021

Tannbeskytter

Tannbeskytter med beskyttende exoskjelett over støtabsorberende kjerne. Innvendig GEL-lag gjør passformen perfekt slik at beskytteren sitter godt. Standard tannbeskytter som formes med kokende vann.

Tannbeskytter av EVA for optimal tannbeskyttelse. Beskytt tennene dine med en god tannbeskytter! Kan brukes til boksing og øvrig kampsport. Finn en tannbeskytter du liker nedenfor, de har god kvalitet og kan .

En tannbeskytter skal beskytte tennene dine mot slag samt redusere risikoen for hjernerystning. En god tannbeskytter er en billig forsikring mot smerter og store . Ta den opp med tang eller klype og plasser den øyeblikkelig på tennene i overkjeven. Trygg handel med Prisløfte og 1Dagers Åpent Kjøp.


En tannbeskytter brukes i kampsport for å beskytte og hindre skader på tenner,. Tannbeskytteren ble oppfunnet av den britiske tannlegen Woolf Krause i 1892. Lillestrøm Tannteknikk lager formstøpte tannbeskyttere. Våre tannbeskyttere beskytter ganger bedre sammenliknet med vanlige .

En tannbeskytter beskytter tennene under trening. Tannbeskytter er en god investering for å minske risikoen for sportskader. En tannbeskytter reduserer risikoen for tannskader og hjernerystelse og er uunnværlig når du spiller hockey. Se utvalget av tannbeskyttere til barn og voksne. Tapout sine profesjonelle tannbeskyttere har høy komfort og tilpasning for alle kjever.


Soldier Sport tannbeskytter i grønn camo for voksne - i forpakning. RÅSEN (VG Nett) Etter det røffe sammenstøtet med Bernt Hulsker går Håvard Nordtveit til anskaffelse av tannbeskytter. Produktbeskrivelse: Select Sport tannbeskytter.


Tannbeskytter som tilpasses i kokende vann. Leveres i den farge som Globalsport har på lager. Her finner du vårt utvalg av ishockey og bandy tannbeskytter.


Varmes opp i kokende vann og settes deretter i munnen og tilpasser seg tennene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.