onsdag 2. juni 2021

Takstein zanda

Protector-steinen har også en vakker dyp farge som utstråler kvalitet og harmoni. Zanda er Norges sterkeste takstein, med best testresultat fra NBI. Den ru, granulerte overflaten har høy friksjon og fungerer som snøfanger opp til et takfall på 35°.

Her finner du en komplett liste over alle Zanda Protector betongtakstein. Planlegger du nybygging eller takrenovering, velg et tak fra Monier - din leverandør av komplette takløsninger i tegl og betong. En klassisk, behandlet betongtakstein som er lett å legge. Utviklet for tøffe forhold og naturligvis med en . Zanda startet produksjonen i Norge i 197 og finnes i dag på flere enn 5000.


Den ble laget ut fra ett behov: norske huseiere ville ha en sterk takstein for . Zanda Rustikk holder på snøen og er en takstein for det nordiske klimaet. Zanda Protectorer en Takstein som gir økt beskyttelse mot mose. Det er en betongtakstein med en vakker, dyp farge som gir taket et eksklusivt utseende. Takstein Monier Zanda Protector Svart har et unikt overflatebelegg som gir taket et eksklusivt utseende samtidig som det gir ekstra beskyttelse mot mosevekst og . Dette gjør det mulig å legge denne type takstein på forenklet undertak.


Monier har revolusjonert metoden for å lage ru takstein, kvarts og fargepigment blir støpt inn i taksteinen før den . Våren 20ble det lagt Zanda Polar betongtakstein på huset mitt, dette skulle ifl. Zanda Rustikk Betongtakstein – FDV datablad. Farger: Rustikk Svart, Rustikk Rø Rustikk Høstrø Rustikk Perlegrå. Dette er fra 19,steintypen er Zanda rustikk/sort.


Overflaten på taksteinen er blitt stygg p. Pga overbestilling selges følgende: -1stk hele steiner selges kr per stein. Zanda betongtakstein er Norges mest solgte takstein. Rabatt, Be om prosjektrabatt priser pr 1. Det er markedets mest utprøvede betongtakstein med overlegent best testresultat fra NBI. Zanda Takstein - takstein, beslag, pipebeslag, takplater, takrenner, takreparasjoner, taksikring, taktekker, papptekking, skifer, tak - Finn firmaer, adresser, . Siden lanseringen i 20har den vokst seg til å bli en av våre mest populære takstein. Leveres i fargene Svart, Rø Teglrød og Grå.


Her ligger taksteinpakkene i riktig formasjon klar til utlegging. Bruk en målestokk for å merke av punkter på. Ultipro undertak gjør at taket puster og slipper ut overflødig damp som bygges opp i boligen, samtidig som det beskytter mot utvendig fukt.


Be om tilbud på komplett levering med frakt og oppløft. Betongtaksteinen Zanda Protector gir god beskyttelse mot mose, men ønsker du en takstein hvor mosen ikke fester seg i det hele tatt bør du . Vet at dette ikke høer inn under Hagesider, men tilater meg likevel. Kanksje noen vet hvor jeg skal henvende meg.


Vi har i fått en del henvendelser fra kunder og forhandlere om fornying av takstein. I markedsføring fra disse takfornyerne er det framsatt klart .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.