fredag 4. juni 2021

Takduk undertak

Isola Pro Xtra er et undertak med ekstra gode egenskaper når det gjelder fuktbeskyttelse og styrke. Undertaket har en høy egenvekt som gir et sterkt, men . Diffusjonsåpne undertak skal fungere både som undertak og vindsperre i ett og samme sjikt og må dermed være både. Isola Pro er et diffusjonsåpent undertak beregnet for fullisolerte skråtak. Icopal Ventex Supra - et diffusjonsåpent undertak på rull.


Legges direkte på sperrene og rett på isolasjonen.

Kombinert vindsperre og undertak. Valg av takkonstruksjon krever forskjellige typer undertak. NORTETT leverer ett komplett produktprogram, som tilfredsstiller dagens krav. Dette diffusjonsåpne undertaket er godt egnet til å bruke på både isolerte og uisolerte bærende skråtak.


Det som er problemet nå, er at undertaket lager noe veldig med lyd når det blåser. Vi brukte Tyvek under takstein, og det er den som lager lyd . Den slagregntette og diffusjonsåpne pustende undertak Majcoat er perfekt for å oppnå et permanent vindtett bygningsskall. Den kan brukes til isolasjon mellom .

Slagregntett og diffusjonsåpen pustende undertak for permanent vindtett bygningsskall. Ekstrem høy rivestyrke p. Anvendelig som undertak , og som vindsperre i fasade- konstruksjoner. Polypropylen coating beskytter . Seniorforsker, SINTEF Byggforsk,. Byggematerialer og konstruksjoner Trondheim. Dampåpne undertak – er de dampåpne også ved minusgrader . Mangler: takduk Tak - Undertak på taket - viivilla.


Kvaliteten på undertaket er viktig. Denne anvisningen gjelder for montering av. Undertak med innebygget dobbel limområde til skråtak til varig regnsikker og vidtette bygg.


TAKDUK EPDM 2X250MM 10M. Tilgjengelig i butikker .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.