mandag 31. mai 2021

Verdens dyreste hus

Rådyrt hus til salgs i USA: Prislapp på over to milliarder kroner. LUKSUSBOLIG: Amerikas dyreste eiendom til salgs. Du får også 1kunstverk som er kjøpt inn fra over hele verden.


Lørdag skrev Forbes at verdens dyreste hjem nå legges på markedet for . Verdens dyreste hus er nå ute for salg og ikke overraskende ligger det på den franske riveraen.

De tolv dyreste hjemmene i verden. Huset inneholder bare ti soverom. For 2millioner dollar, en sum tilsvarende over. Villa Les Cèdres var en gang hjemmet til belgiske Kong Leopold II.


Nå ligger det ute for 3millioner euro, skriver CNN. Så kan du overveje at købe luksushuset, der er USAs dyreste på. Det kan se ut som et hotell, men dette er hus i Los Angeles til salgs for den svimlende summen 250.


Roman Abramovich har flotte hus og eiendommer over hele verden.

Nå får han snart Englands dyreste hus. Nå vil Chelsea fotballklubbeieren . Sjekk hvem som punget ut over fire milliarder for et hus. Partyløve kjøpte verdens dyreste hus. Publisert: for år siden Sist oppdatert: for år siden. Du får det for den nette sum av millioner kroner.


I følge CompareCamp er Buckingham Palace i London verdens dyreste bolig - selv om det finnes mer overdådige og utsmykkede palasser. Her er verdens dyreste hus. LUKSUS: Egen skyskraper, hus til tjenerne og flere. ETASJER: Her bor en av verdens rikeste menn. Du kan få ufatteligt mange ting for mia.


Europas dyreste hus , det såkaldte Palais Bulles, der ligger lidt uden for . Jeg skal bygge nytt hus i Blakstad bryggevei i Asker, hvor jeg har kjøpt 3. Dette er Norges dyreste bolig. Er dette verdens dyreste bolig? Det dyreste hus i USA nogensinde er sat til salg.

Seneste artikler Biografi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.