torsdag 13. mai 2021

Vask av takstein

Detaljer: Sist oppdatert 09. Hva med høytrykkspyling? Takstein og skifer kan rengjøres med høytrykksspyler, for de tåler det. Mosefjerner for tak eller. Du kan vaske taket med Klorin blandet med vann i forholdet 1:4.


Ren Service medarbeider på oppdrag for vask av takstein.

Fjerning av mose på tak. VASKE TAKSTEIN : Vet du hvordan du vedlikeholder og rengjør ulike typer tak, eller om det er tid for å skifte ut taket? Et produkt som har fått . Bør jeg vaske av mosen, eller bare la den være? Eventuelt sprøyte på noe? Har en moderat kraftig Foma med rotordyse jeg isåfall planlegger å . Om du skal male takstein , kan du regne med at sytti prosent av jobben består i skraping og vasking , fortsetter Ervik, - det er avgjørende at . Rengjøring av takstein.


Med maling for takstein blir taket godt som nytt, til en brøkdel av prisen for ny stein.

Vask med høytrykkspyler og vann, uten bruk av såpe. Hver dag utsettes taket ditt for slitasje fra vær og vind samt sur nedbør og forurensning. IKTAS tilbyr takbehandling, fornyelse og vedlikehold av tak gjennom vask , impregnering og maling av takstein. Selv om takstein har lang holdbarhet kan det likevel være lurt å sjekke taket etter en lang høst og vinter. Og ikke minst vaske taket når man . Fremgangsmåte for takvask er omtrent den samme som ved vask av.


Overflatebehandling av takstein kan gjøres med både impregnering og . Husrekkene som er behandlet ser ut som de har fått nytt tak, og det til en brøkdel av prisen. Dersom det er takstein på taket er regelmessig vasking viktig for god luftsirkulasjon. Hver eneste dag er taket ditt utsatt for slitasje – det kan være fra vann, vin snø, is, sur nedbør, alger og mose. Dette fører selvsagt til at taket .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.