torsdag 6. mai 2021

Tredemølle coop obs

Kompakt tredemølle med HK motor, som tåler store treningsmengder. Den har et stort dempet løpebånd på hele 1x cm. Dette bør du vite før du kjøper tredemølle. Med tredemølle i huset kan du glemme dørstokkmila!


Robust, sammenleggbar tredemølle med en stabil og kraftig motor på HK. Passer for løperen som vil trene effektivt og f. Tredemølle med en rekke praktiske funksjoner. Kan tilkobles alle iPa iPad mini, iPhone, iPod via Bluetooth. Sammenleggbar tredemølle med mange funksjoner. Solid tredemølle med mange funksjoner, som passer godt til aktive løpere.


Stort løpebånd med dempesoner og en størrelse på 1x cm. Svært stabil tredemølle med en motor på HK. Tredemøllen har en maksimal hastighet på km/t, og et løpebånd med forbedret dempesystem. Kjøpt på COOP OBS Jessheim for en måned siden.


Siden den ikke har blitt/blir brukt velger vi å selge den.

Det var ingen på Coop Obs som unngikk å høre at Yme ville ha mer. Tredemølla er kjøpt på Coop Obs og kostet den nette sum av kroner . Jeg vurderer å investere i en tredemølle, og lurer på om det er noen som. Men foreldrene mine kjøpte nettopp en tredemølle på coop obs til . Kafeteriaer finnes i Coop Obs Rygge storsenter og Coop Obs Slitu i Morenen kjøpesenter. Sammenleggbar tredemølle med en rekke praktiske funksjoner.


Meget pen, helautomatisk, elektronisk tredemølle. Hvordan er kvaliteten på maxfit spinningsykkelen til 25som coop. Vær obs på at mange billige benker og stativ tåler kun moderate vektbelastninger.


XXL kjører tilbud () på X-Erfit 19Runner Ltd tredemølle til 99-. Topptilbud og rabatter kun i den nye kundeavis fra COOP Obs. Velkommen til en hygggelig handel hos Coop Obs! Title: Harstad Author: Coop Obs Harsta Name: harstad- Length: pages, 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.