fredag 28. mai 2021

Trappegelender stål

Vi har som målsetting å være en foretrukket leverandør av trapper, rekkverk og konstruktivt stål til våre kunder. Vi er CE-sertifisert og utførelsesklasse EXC3. Vi leverer glassrekkverk for trapper og balkonger.

Enten med rekkverk og søyler i stål eller tre, eller hvor glasset utgjør . Med en håndløper i tre eller rustfritt gir man trappen et helt ny utseende og følelse. Rekkverk fra PKS - importør og leverandør av Q-railing rekkverksystemer i rustfritt stål. Vi leverer både deler og komplette rekkverk over hele Norge.

BufretLignendeVi fører kvalitets rekkverk og gelender i stål med glass, rør eller wire for innendørs og utendørs bruk. Mulighetene er mange, du må gjerne kontakte oss for råd og . Lekkert Stålgelender for montering ytterside på våre trapper. Leveres i polert Rustfritt Stål/ Inox med vertikale stolper og . Trapp med rekkverk og dobbelt håndløper Larkollveien Dilling. Hovedtrapp i stål, med spilerekkverk og dobbelt håndløper i rustfritt stål.


Stål er et byggemateriale med mange kvaliteter. Ikke bare er stål sterkere og mer varig enn andre byggematerialer, det er miljøvennlig, nøyaktig, fleksibelt og . Vi tilbyr rekkverk fra Q-railing i rustfritt eller syrefast stål og glassrekkverk som gir en fin og åpen følelse, og ser flott ut utenfra. Vi lager alt av spesialtilpasninger innen aluminium, rustfritt og syrefast stål til hus og.


Trapp i rustfritt stål 30 trapp i syrefast stål 31 trapp i tre og syrefast stål . Gelender og stolper til trapp med stål-spiler. Med Xclusiverail vil du ikke oppleve glass som siger ne. Trappen har stålspiler, og stolper med pyramidehatter. Rustfritt rekkverk for inne og utebruk i rustfritt stål. Ett skrusammensystem Priser fra 30- 450- pr.


Hos oss vil du finne gode priser på rekkverksystemer i glass, stål og aluminium. Vi selger også komplette ventilasjonssystemer (TEK10) til det private markedet. Rekkverk - rekkverk, trapper, stål, porter, aluminium, sveising, gjerder, vinduer, dører, glassrekkverk, trapperekkverk, glass - Finn firmaer, adresser, . Stål Trapp - stål, stålprodukter, rekkverk, stålbygg, stålkonstruksjoner, stålhaller, stålrekkverk, ståltrapper, sveising, trapper - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


Rekkverk - rustfritt stål - Ciroko Norge tilbyr et modulært rekkverksystem utført i rustfritt stål (syrefast 316) med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.