tirsdag 4. mai 2021

Tømrer timelønn

Lurer på hva som er normal eller forventet lønn for en Tømrer i disse tider ? Har fagbrev som Tømrer og et års praksis etter læretiden. Lønn for ansatte i bygge- og anleggsvirksomhet, 1.

Tømrere og snekkere hadde en månedslønn på 3kroner, som . Tømrere bygger hus, boligblokker og andre byggverk. Tabellen viser gjennomsnittslønn uavhengig av ansiennitet og alder. Her finner du statistikk om hvor mye en tømrerne tjener i månedslønn, timelønn, og lønnsgapet mellom menn og kvinner, aldersgrupper .

Allmenngjorte tariffavtaler er en avtale om lønn og arbeidsvilkår som gjelder for alle som utfører arbeid innen det spesifikke området, selv om man ikke er en del . Bygg- og tømrermester Svenn Børre Steinsland savner diskusjon om og fokus på lønnsnivået til tømrere i dag. I tilegg vil faktorer som ansenitet, erfaring, videreutdanning/kurs også spille inn på lønn. Derfor er det litt vanskelig å anslå hva en tømrer vil tjene. Da bør en dagmamma få 50kr timen (hvitt) pr barn.


Og etterpå klager over at hun har barn for å komme opp i en timelønn på 4(hvitt). Lurer på hvor mye rørleggere og evt elektrikkere har i timelønn som ansatte. Her i området har tømrere fra 1- 2i lønn.


Timelønn avtales i den enkelte bedrift i henhold til fagets fortjenestenivå.

Her får du en stor oversikt om blant annet lønn og frynsegoder, økonomi,. Her finner du timelønnen i noen utvalgte bedrifter etter lokale forhandlinger i 2011. Jeg kan fint tjene kr 2per time som tømrer. Finnes det noen jobber hvor jeg kan matche denne lønnen med mine . Snekker Nesodden søker tømrere til prosjekter i Oslo, Bærum, Nesodden og Drøbak. Vi jobber hovedsakelig mot private kunder, både nybygg og rehabilitering.


Dette inkluderer fast lønn, bonus og uregelmessige tillegg, men ikke overtid. De siste ti årene har vi i tømrerfaget opplevd en stor endring i folks holdning. Når de i tillegg til denne snikinntekten også skal ha timelønn på . Lærlingen har ingen krav på lønn under ordinær skolegang, unntatt timene i bransjelære for vg3.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.