mandag 31. mai 2021

Teleskopskaft

Alt for hjemmefiksere til proffe. For pensler, ruller og slipeklosser. Klikkfeste for rulle samt skrutilkobling. Med gjenget feste, plasthåndtak, trinnløs innstilling og hull for opphenging.


TELESKOPSKAFT I ALUMINIUM 5M SOMPASSER TIL ALLE SINI REDSKAPER. Spesielt beregnet for “høye oppgaver”, med stor rekkevidde.

Aluminium gir lett vekt. Bytt ut håndsliperens håndtak med teleskopskaftet og slip tak og vegger raskt og komfortabelt. Passer til Håndsliper for sparkel. Teleskopskaft med kule. Kjøp online eller ring oss for personlig service!


Procurator er Nordens ledende grossist innenfor rengjøringsprodukter, hygieneartikler og emballasjeløsninger. Med et bredt produktsortiment, sikre leveranser og en velutviklet e-handel forenkler Procurator hverdagen for mer enn 25 . Stabil og variabel teleskopstang av svart eloksert aluminium. Brukes med takskrape for økt rekkevidde.

Ergonomiskt teleskopskaft av aluminium med vattengenomströmning och med isolerat grepphandtag. Ena ändan har utvändig gänga avpassad för Vikans fordonsborstar. Andra änden är avpassad för Nito snabbkoppling.


Velg butikk for å se prisen i ditt varehus. Tilgjengelig i en butikk. Allt för hemmafixare och proffs. Evolution teleskopskaft har et powergrip som gjør at skaftets lengde enkelt kan justeres også med våte hender. För penslar, rollers och slipklossar.


Clickfäste för roller, samt skruvanslutning. En lang gresskant er hardt arbeid og veldig anstrengende for knærne. Derfor har AL-KO ved hjelp av sin Multicutter, gjort arbeidet mye enklere og mindre anstrengende.


Med et praktisk håndtak og et teleskopskaft , slipper man for å bøye seg ne men kan gå. Kjøp Moppesett med teleskopskaft her – vi sender fra dag-til-dag. Her får du Moppesett med teleskopskaft til kun 44NOK med dager FULL returrett. Med QuikFit teleskopskaft från Fiskars så kan du enkelt nå upp till meter. Armen har ett automatiskt lås för armen och huvudet för att du skall kunna arbeta på ett säkert sätt.


Dubbelregeln låser skaftet och QuikFit-verktygshuvudet tryggt. Profesjonell batterihekksaks med teleskopskaft.

Hvis det er nødvendig, kan skaftet trekkes ut til en imponerende lengde på hele m. En maskin som er ideell for høye, brede eller svært lavt voksende hekker. Lett teleskopsskaft med glatt overflate. Additional information.


Renholdsutstyr og rekvisitaMoppestativ og skaftSkaft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.