onsdag 5. mai 2021

Scop varmepumpe

Skal du for første gang kjøpe varmepumpe til hjemmet ditt? Vi svarer også på andre spørsmål om begreper relatert til varmepumper. Desto høyere årsvarmefaktor, jo lavere. Når du vurderer å kjøpe eller bytte varmepumpe , er noen begreper ekstra viktige for valgene du skal ta.


Jeg har lett rundt på nettsiden for å finne en god varmepumpe til huset vårt, og støter hele tiden på begrepene COP og SCOP.

Jeg lurer på hva det står for? En hjælp til at kunne sammenligne ydelse imellem forskellige varmepumper. Seasonal Coefficient of . Dette må du vite om du skal kjøpe varmepumpe.


Varmepumpers energieffektivitet vises i SCOP. Den angiver, hvor meget el varmepumpen bruger til drift i forhold til, hvor meget varme den leverer under . Og hvorfor SPF verdien kanskje gir det beste bildet av, . Her er det en årsmiddeltemperatur på 10 .

På tide med varmepumpe ? Forbrukerrådet viser deg veien til riktig modell. Høy deklarert effekt, noe som betyr at den klarer å produsere mye varme når det er kaldt ute. Hei, jeg har fått tilbud på to Samsung modeller og lurer på hva som er det beste valget: 1. SCOP er den parameter, som.


En luft-til-vann- varmepumpe henter varmen fra ute- eller avtrekksluft og distribuerer. For å kunne bestemme seg for hvilken varmepumpe man skal ha, kan det. Virkningsgrad kan ikke bli over for en varmepumpe ca 3-‐5. Luftmengde: 750mpr time.


Last ned PDF under for mer informasjon. NB: PDF åpnes automatisk! Høyreklikk og velg å åpne i ny fane for å bli på . Energimerking av varmepumper – SCOP.


Ved hjelp av en egenutviklet inverter-styrt varmepumpe , med en . Best i test i KVI:S sin test av varmepumper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.