onsdag 14. april 2021

Verkstedpriser

Dobbel pris på samme jobb i Oslo, sammenlignet med Førde. Det var nettopp en sak i media der verkstedpriser på kr 2. Her i Bergen tar de fleste merkeverksteder i hvert fall rundt kr 2. Ikke så rart egentlig, som kunde må du betale lønn til mekaniker, kundemottaker, økonomiavdeling, delelageransatte, husleie, verktøy, lys og varme, og vask og renhold av hele . Jeg har i det siste overhørt noen samtaler mellom taxikolleger om verkstedpriser på Mercedes. Det viser seg at de tar med seg Mercedesene til Danmarks svar på Bertel O Steen, Ejner Hessel.

Kort fortalt er dette firmaet Danmarks største bilforhandler, . De siste årene har nordmenn valfartet til Sverige for å ta billig service på bilen. Historiene om hvor mye som spares florerer og når man i tillegg tar med turen innom Systembolaget og samtidig kjøper med kyllingfilet og snus - ja så høres det nesten som om lommeboken fylles opp på turen til Søta bror. Men vår omfattende test av verkstedpriser viser at du ved å bruke noen minutter på telefonen kan spare tusenvis av kroner. Deretter sjekket vi priser på tre forskjellige,.


Nissan: Suzuki - Isuzu: Valhall Auto AS. Medlem av: Norges Bilbransjeforbund. En regning fra et bilverksted består av to deler, en for arbeid og en for deler.

Det er et godt tegn på at det er et seriøst verksted du bruker hvis mekanikeren ringer deg om reparasjonen ser ut til å koste mer enn det som var avtalen i utgangspunktet. Når du leverer bilen er det lurt å be om å få en forhåndspris . Byggesaker til verkstedpriser. Slik fastsettes byggesaksgebyrene i bilbyen. Vår prisundersøkelse fra landets tre største byer viser at verkstedpriser varierer voldsomt mellom merkeverksteder og andre. Mekonomen-verkstedet på Risvollan oppgir . Verkstedpriser er ikke å kimse av.


Nå kan du presse dem ned ved å legge jobben ut på anbud. Konkurransedyktige verkstedpris hos Gol Auto AS. Vi utfører alle våre jobber med fokus på kvalitet, til konkurransedyktige priser. For oss er din totale kundeopplevelse svært viktig! Totalprisen på tjenester levert av bilverkstedet er normalt prisen på arbeid pluss prisen på deler.


Timeforbruket påvirker prisen på arbeidet, . Bare på ett år har verkstedprisene økt med nesten sju prosent. Lønner det seg etter hvert med ny bil? Join LinkedIn today for free.


Forbrukerombudet og Norges Bilbransjeforbund lanserer et verktøy for sammenligning av verkstedpriser.

Vi har laget dette tidligere, men bakgrunnen for initiativet var at vi fant ut at det er lite tilgjengelig på verkstedenes hjemmesider. Så vi tok en ny runde med Norges Bilbransjeforbun for å lage en ny . Hadde bilen min inne på verksted før helgen. Bestilte time for flushing av girkasse som hovedgrunn. Menst dagane gjekk fekk eg opp ei motorlampe som lyste.


Men så betalte eg 300kr for at dei sa at det var . Må få kappet gaffelen til neste år. Og har også nye ritthjul som jeg trenger limt. Noen som jobber i spinn , evt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.