tirsdag 6. april 2021

Trapp som knirker

TRAPPEKNIRK: En trapp som knirker kan være ordentlig irriterende - og det er ganske så unødvendig. På et tidspunkt blir det bare for mye å høre på når ei trapp fortsetter å knirke. Du kan selvsagt hoppe over trinnene som knirker.

For et par måneder siden fikk vi ny trapp i huset. Ikke så mye, men nok til at det er litt irriterende! Problemet med knirk gulv og trapp kan enkelt løses ved bruk av Liberon Black Bison. Eg har ei furutrapp som går fra etasje til 2.

Når eg går i trappen så knirker den og smeller av og til. Det er en ganske standard trapp i heltre ask i trinn, repos og malte furu vanger. Kan man sprøyte noe inn i hulrom,eller gjøre andre inngrep så trappa ikke knirker og lager lyder?


Noen som har noen gode råd til hvordan man enten blir kvitt knirkingen. Tidsintervallet vil være individuelt, alt etter hvordan trappen benyttes, men det. Når en trapp knirker, er det fordi materialene i trappa, beveges mothverandre. Har en gammel trapp som knirker voldsomt.


Har dere noen tips til hvordan man kan få det bort? En av grunnene til at gamle trapper knirker er fordi de er malt mange ganger. Problemet oppstår fordi malingen sniker seg inn i sprekker og . Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Hvis du bestemmer deg for å bytte tepper på trappene med tre trappetrinn treads, kan du støte på noen problemer, men du vil også gjøre trappen tryggere.


Trapp i hus fra 197 trapp knirker voldsomt. Ikke bruke vannbasert maling og lakk på trappen, da risikerer man å få en trapp som knirker. Vi har en trapp som knirker veldig, skulle gjerne hatt noen som vet hva de driver med til å fikse problemet.


Hvad skal du gøre, hvis den åbne eller lukkede trappe knirker? Uanset om trappen er åben eller lukket, er der en løsning. Det er ganske mye knirk og knak i trappen, spesielt den ene. Vi har små barn som av og til våkner da det knirker veldig i den rett utenfor . Trappen er egentlig grei nok, men den knirker en del, og den er slitt, så trinnene er litt lavere på midten. Ble i hvert fall mye tryggere å bevege seg i trappa enn før, da den var malt med blank.


Der finnes flere godt brukende alternativer for maling av trapp. Hvis du har en gammel trapp, som knirker bør du ta en kikk på følgende link:. Men knirking i gulv og trapper kan være plagsomt, spesielt om boligen er helt ny.


Ottos tips: Godt forarbeid og vask hjelper på når du skal gulvlegge trapper i hjemmet ditt. Klippet er hentet fra DVD'en Ottos laminatgulv. Når en trapp knirker, er det fordi materialene i trappa, gnisser mot hverandre.


Ved hjelp av renoveringssatser kan du ofte forbedre trappens utseende, men det blir ingen ny trapp. Gamle problemer som knirking blir ikke bedre, ofte tvert imot .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.