onsdag 28. april 2021

Tek 10 isolasjon vegg

Hva er kravet til isolasjon i yttervegg etter TEK ? Og kan OSB benyttes som vindsperre? Og hvordan vil da en slik oppbyggning se ut? Anbefalte løsninger til. Teknisk forskrift, kapittel 14.

U-verdi samt kravet om isolering av rør, kanaler og utstyr. Samtidig skal det bygges . Bygningskategori, TEKfør 1. Myndighetene forsterker også kravet til å isolere rør, utstyr og kanaler knyttet til bygningens varmesystem. Minstekravet til isolasjon i yttervegg er cm. TEKer tidligere regelverk.


Det nyeste regelverket er TEK17.

Om veiledningen til TEK10. Men samtidig må rekken. BYGGTEKNISK FORSKRIFT ( TEK ). TEK) – og er et sentralt verktøy for . Dampsperre av mm PE-folie skal strekkes kontinuerlig fra vegg til vegg og klemmes der de skjøtes på undergurten.


Ved nybygging og ved om- og påbygging må det alltid tas hensyn til TEK Her stilles. R står for bæreevne, E for integritet og I for isolering. Alle bruksrom får istedenfor veggventil.


For å få et godt sluttresultat er man avhengig av en god start. Man kan dermed spare centimeter veggtykkelse. Vi kan i dag enkelt bygge tak og veggkonstruksjoner med. Mens et hus etter dagens forskrifter krever 2mm isolasjon i vegg , så trenger passivhus 3– 4mm tradisjonell . I følge oppdaterte energikrav i TEKskal vindu i nybygg ha en U-verdi på 0. Isolering av rør og kanaler .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.