fredag 16. april 2021

Stukkatur lister

ByggDekor AS er spesialister på alt innen stukkatur. For å se hele vårt utvalg av stukkatur i både listverk og rosetter så vil jeg anbefale å se brosjyren ved å . Stukkatur og profilerte taklister i kunstmaterialer for enkel montering og en perfekt finish.

Importør og leverandør av NMC listverk, rosetter, søyler, takbjelker og fasadedekor for bolig og prosjekt. Her finner du et stort utvalg profilert taklist, gulvlist, vindu . Stukkatur brukes som et folkelig begrep på de fleste innvendige dekorasjonsarbeider utført i gips, men knyttes oftest til taklister i gips. Våre rosetter, lister og søyler er produsert i lettvektig polyurethane og .

Litt om taklister i polystyrene med stukkatur mønster. Modellene Z2L og P5L kan leveres med ferdig lagte hjørner. Med Deco Stukkaturlister får du det så fint du vil ha det! Stukkaturlister i Arstyl serien er de mest perfekte listene på markedet i dag når det kommer til kvalitet . Produksjon av stukkatur, som taklister i gips, har siden 16tallet vært en del av gipsmakerfaget,. BLant våre minste lister, mye benyttet til rammer, peiser m. Vi tilbyr følgende produkter; lister, massiv stukkatur, rosetter, konsoller, dekorasjonslister, søyler, nisjer, lamper, byster, figurer, kupler og buede løsninger for . Fra klassisk stil med profilerte lister og stukkatur til moderne design.


Vi trenger hjelp til maling av tak, stukkatur/rosetter, vegger og lister. Rekommendasjoner til høye lister (gulv, vegg tak) og dekor (f ex rosetter) til 1KVM stukkaturleilighet. Maling, riving, sliping av gulv, listverk, stukkatur. Denne skal rives for å gjøre stua større.


Bruken av stukkatur i Norge ble utbredt på slutten av 1800-tallet. Den største stukkaturen ble plassert i finstuene, mens lister og rosetter ble. Men byggerot eller ei – dette taket med sine vakre takrosetter og forseggjorte lister med stukkatur er så vakkert at en nesten blir stående å . Til de aller fleste lister anbefales det å velge en oval eller rundt pensel.


For å se hele vårt utvalg av stukkatur i både listverk og rosetter så vil jeg anbefale å se . Skal du montere taklist, ikke bare tenk på tre, da kan gips være et alternativ. Mange assosierer gips med stukkatur og rosetter, men det finnes .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.