torsdag 1. april 2021

Støpe betong krukker

Denne brosjyren er både for deg som vil prøve å støpe i betong for første gang og til deg som. Det går utmerket å støpe for eksempel krukker, fuglebad og. Det er betong som er tilsatt stålfibre og er perfekt for små prosjekter du lager selv.

Du trenger derfor ikke armeringsnett når du lager krukker og . Betongkrukker passer godt til både moderne og gammeldagse hager. Fine krukker til balkong, terrasse eller . En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det har du nok til flere av disse.

Vi på Combimix har utformet en guide som enkelt viser hvordan du kan støpe dine egne krukker. Du får krukker som har nøyaktig den formen og . Start med å tilsette vann i sement- eller betongblandingen i et spann. Det er som regel instruksjoner på pakken.


Støp egendesignede betongkrukker ved hjelp av denne guiden. Konsistensen på mørtelen avgjør overflaten. Mindre vann gir en grovere og mer rustikk . Her er det støpt MANGE betongballer – Om du vil lage deg en eller flere kan disse lages ved å fylle gamle glasskupler med betong og kakke . Er det vanskelig å lage en platting av betong?


Du kan støpe bord og benker, krukker og potter, bed til blomster, urter og grønnsaker, grillplass . Jeg får ofte spørsmål om betongstøping – dermed kjører jeg en reprise på dette innlegget! Det er overraskende enkelt å støpe med betong, det begynner å bli . Mitt første prosjekt var krukker til sommerblomstene, og de syns jeg ble råstilige! Se ideen til Skåler av store runde skall av betong og følg veiledningen som er gratis.


Skålene er store, runde skall som er støpt med hobbybetong på ballonger. Du får krukker som har nøyaktig den formen og størrelsen du selv ønsker. Slipp fantasien løs og fyll hagen eller balkongen med dine vakre betongkrukker. Det skvetter og spruter lett når man støper, så sørg for å beskytte øynene og jobbe . Selve overflaten på betongen kan varieres i det uendelige.


I dette tilfellet har vi valgt å støpe på en glatt støpeplate, for å få en helt glatt overflate på krukken. Andre ganger er det nyere trau, som er støpt i betong. Forlagets omtale: Hører du til dem som allerede har oppdaget gleden ved å støpe i betong, og som har fylt huset og hagen med flotte krukker og fuglebad? Finja har nå laget et brosjyre for deg som vil prøve å støpe i betong for.


Det går utmerket å støpe for eksempel krukker, fuglebad og platting. Kursdeltakerne skal kunne lage former og kunne støpe betong til både små.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.