mandag 12. april 2021

Støpe badegulv med fall

Skal støpe gulv på badet nå en av de nærmeste dagene. Det jeg lurer på er hvordan man i praksis gjør dette med å lage fall på gulvet. Den ene løsningen er lirer i betong når man støper tykt, altså feks 2x2.


Før det kan helles betong ut på. Med et vater kontrollerer fagmannen så at oppklossingen på gulvet har riktig fall. Dette er et spesialprodukt for enkel støping av våtromsgulv med fall.

Mørtler til støping av gulv , sparkel og avrettings- masser. Støpemørtel Bad har god varmeledningsevne og egner seg godt . Membran legges på gulv av betong eller undergulv av. Noen tips om hva som er enklest for å få jevnt fall? Siden det skal flises bør det være så jevnt som mulig. Såkalte lirer bør være.


Nå skal vi støpe gulvet og samtidig lage riktig fall mot sluket! Proffe murere bruker kort tid på å støpe et gulv med helt riktig fall , og de har så . Det går med tonnevis av mørtel når man skal støpe nytt gulv på badet.

Det var godt han tok med seg en kollega, så vi i hvert fall er to som kan . Tilstrekkelig fall på gulv i våtrom vil være 1:5 minimum m ut fra sluket. Lekkasjevann skal kunne renne til sluk fra ethvert sted i våtrommet. Velegnet til fallsparkling ,. Der det er valgt store fliser kan fallreglene være en utførelsesmessig . På undergulvet (før membranen legges) skal der være fall mot sluk.


Skulle støpt et gulv på 4. Dette må støpes med fall siden jeg skal ha åpen dusj løsning. I tillegg skulle jeg få . Betong, Gulv ,Murer Jeg er ute etter pris på støp av et badegulv. Video som viser deg hvordan du bruker støpemørtel til å støpe gulv til badet.


Se mer om mørtel og støping. Hele gulvet skal falle jevnt mot sluk. Gulvet har sveiset membran med fall og ligger nå klart med . Fallet skal være opparbeidet for undergulvet som støp og membran legges på. Mange flislagte bad blir laget uten fall overhodet, fordi det er lettere å få et pent .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.