onsdag 7. april 2021

Stor motorsag

Ryddejobben går fort om du tar i bruk ei motorsag. Denne sommeren har snekker Otto gjort en stortest . Skal du drive med profesjonell skogpleie eller skal du sage ved til din egen peis i stua?

Motorsagene fra STIHL er perfekte for arbeid ute i det fri. Bolig › Verktøy › Stor test av motorsagerBufretLignende28. Jobber du hele dagen med motorsaga, blir det noen påfyllinger av både olje og bensin. Da er det bra om påfyllingshullene er store og gode og . Hvor mye får du egentlig for pengene når du kjøper en motorsag? Vi har testet åtte sager i et overkommelig prisleie.


Det er ikke sager beregnet til profesjonelt . Sagen skal forhåpentligvis holde lenge og skal felle trær (gran, furu og løv) i forskjellig størrelse. Lett sag med stor tank og tilstrekkelig med effekt. Utvalget vårt omfatter alt fra kraftige maskiner til mindre sager for privat bruk så vel som modeller for felling, beskjæring og kapping av fyringsved.


Forbrukerrapporten presenterte i går en stor test av motorsager. En tredjedel av dem som ble testet fikk null av hundre mulige poeng.

For brukere som arbeider innendørs eller i lydømfintlige områder, i din egen hage eller har behov for stor rørlighet i arbeidet, er batteridrevet motorsag et bra . Har ms1kjempe sag til rydding av småtre som er for store til ryddesaga. Lett og bere men ikkje ei kappe/tømmer sag. Jonsereds høyeffektive, profesjonelle turbosag for virkelig store trær og harde treslag. Inkluderer både elektriske sager og lette, bensindrevne motorsager. Jonsered har sager for alle bruksområder - fra store, sterke sager for.


Din Jonsered-forhandler gir deg gjerne flere råd om valg av riktig motorsag for dine . Når du har gjort deg kjent med motorsaga di, er det på tide å felle det første treet. Du bør ikke felle store trær uten erfaring med felling. Markedets letteste motorsag med easy start, vekt uten sverd og kjede 3kg, med.


På Clas Ohlson ligger den billigste modellen på tilbud til like under tusenlappen, mens flere av de store merkene på markedet har lite å tilby til . Ah byr ikke på store utfordringen mot 2volt elektriske motorsager, eller de bensindrevne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.