onsdag 14. april 2021

Stor kalender til veggen

Endelig har vi fått oss en Ukeplan på veggen - og er så fornøyde alle sammen! Nå er det slutt med stygge post-it lapper på kjøleskapet. Vegg- og Bordkalender › VeggkalenderBufretLignendeSpar mye på vårt store utvalg av Veggkalender og veggdekor til din bedrift eller hjemmekontor.

Platekalender GRIEG Aår 20- 2025. Vi har et stort utvalg av kalendre for skrivebordet og for å henge på veggen. Andre trenger en stor plakatkalender hengende i nærheten.

God plass til firmatrykk på hvert månedsark. Hold kontroll på viktige datoer, fødselsdager m. En liten lommealmanakk er praktisk fordi den får plass i vesken . Hoved design er tilpasset produkt design. Gjeldende måned i stor størrelse, den forrige og neste i mindre størrelse.


Med veggkalenderen i A3-format på ekte fotopapir får du en stor kalender som egner seg best på veggen. Du kan tilpasse kalenderen med tekst og med dette .

Hun så på en stor kalender som hang på veggen og pekte. Tid og sted for Maeves møte med Sophia sto skrevet i firkanten, men den var blitt krysset ut med en . Kalender med uker, helligdager, merkedager og høytidsdager. Prøv også: PDF-kalender for utskrift eller deling. Tre ark med selvklebende bakside til å sette opp på veggen. Få Vakre Ås på veggen hele året – med flotte lokale landskapsbilder trykket.


Positivt overrasket over hvor stor kalenderen var og dermed hvor store og flotte . Super store kalendere for å henge på veggen. Vår veggalamananakk er en stor del av vår hverdag. Har en liten kalender hengende på veggen men med liten plass på den blir det fort surr . Design en flott og personlig kalender fra CEWE med dine egne bilder. Med en fotokalender kan du få stor glede av yndlingsbildene dine hver . Kalender - årskalender - 20- 20xcm/30xcm/ 50xcm. Kalender - årskalender - 20- 20xcm/30xcm/ 60xcm.


Hvordan lage veggen kalendere Ikke lenger må du kjøpe veggkalender når du. Dra og slipp bildene på månedlig stor Foto området og legge til tekst ved å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.