torsdag 1. april 2021

Snekre benk selv

Er du på jakt etter en ny benk til kjøkkenet, gangen eller hagen? Hvorfor ikke lage den selv ? Det du trenger er treverk. Vi har samlet våre beste tips til deg.


Uendelige muligheter med hobbyplater.

Hobbyplater kan brukes til nesten alt. Slik lager du en pen trebenk helt selv ! Hva er bedre enn å sitte på en benk i hagen som du har laget selv ? Her får du oppskriften på hvordan du lager en smart og enkel hagebenk. Enkel og stilfull benk som du kan lage selv. Kappsag Bordsag Båndsliper Sandpapir til båndsliper: eksempelvis og 150.


Trelim Tvinger Malekost eller rulle.

Beis Møbelknotter Slik gjør du: . En hagebenk kan fort bli ditt nye yndlingssted i hagen. Vi gir deg inspirasjon og veiledning til hvordan du enkelt kan bygge din egen hagebenk. Etter mange søk på nettet var vår mann fortsatt usikker på hvordan en utebenk skulle bygges, så han valgte å lage den etter eget hode. På det lokale byggvarehuset fikk han hjelp til å velge riktige materialer. Finsk kombi var ifølge fagkunnskapen den eneste bygningsplaten som kunne . Bygg en rastebenk En rastebenk kan være veldig praktisk å ha i hagen eller på terrassen når familien skal kose seg ute.


Du slipper å ta den inn om vinteren som de fleste andre utemøbler . Da Theresa pusset opp kjøkkenet og leiligheten, fikk hun endelig realisert møbeldrømmen. Hun fikk bygd en slagbenk på kjøkkenet. Som de fleste vel har fått med seg så blåser det ofte her nede på Lista.


Benken er bygget i impregnerte materialer slik at den skal tåle all slags vind og vær, solid skrudd sammen og ikke alt for dyr. Disse gjør det selv -prosjektene kan gjøre det enda litt koseligere på terrassen eller i hagen din. Så enkelt kan du snekre en putekasse selv.


Følg stegene og du har en splitter ny putekasse til. Når du lager putekassen din selv , er det helt opp til deg å bestemme hvor stor den skal være.

Her kommer mitt bidrag :) Jeg var. Ting vi lager selv :) - 1. Laaangt utebord med benk (meter langt). Laget av vanlig terrassebord . Se oppskrift på hvordan du enkelt kan snekre din egen sittebenk med oppbevaring på terrassen. Ekstra sitteplass på terrassen.


Denne sittebenken er laget med terrassebord i ulike bredder og har fått et lokk i tre. En slik kan du enkelt lage selv og få en flott . Benken har grått, stoppet sete og er slett ikke så komplisert å lage. Hun skriver bloggen mittlilleprosjekt. Benken er centimeter høy, centimeter bred og centimeter dyp med sete.


Mangler: selv Hvordan bygge en perfekt tv-benk - av - Hvordan. Med flatskjermens inntog har de gamle tv-bordene blitt utdatert. Bygg ditt eget tv- bord av hobbyplater.


Om du ikke vil bygge den selv , kan du ta snarveien å sette sammen en benkeløsning av lave kommoder eller skuffeseksjoner. Setter du flere ved siden av hverandre, er det smart å skru dem sammen sånn at de ikke glir fra hverandre, eller du kan legge på en topplate som du skrur fast. Nå skal du endelig få se hva vi holder på med på nyterrassen nå om dagen! Vi snekrer et koselig sofabenk -hjørne, det skal bli frokosthjørnet vårt, et sted hvor vi kan nyte nystekte vafler med nyrørt jordbærsyltetøy, et stort glass med Caffè latte, avisen, den blå himmelen, solen, kvitrende fugler, blomstene og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.