torsdag 15. april 2021

Smart varme bergen

Vi selger, leverer og monterer vedovner og peisinnsatser i Bergen , samt rehabiliterer skorsteiner og piper. Velkommen til vår butikk på Minde allé, i Bergen. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Smart Varme , Bergen , Norway. Adresse: Minde Allé Bergen. Butikken har egen montør.

Peis fra Nordpeis Atlanta. Nygård AS Murmester Jon A. Selskapet består av ansatte, som alle har en sterk lidenskap for det vi driver. Du får ansvaret for å koordinere oppdrag og blir det viktige bindeleddet . I tillegg til salg og montering av vedovner, peisinnsatser og varmepumper tilbyr vi.


Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i og rundt Bergen. Kvalifiserte råd og veiledning, sammen med høy service fra innkjøp til vareutlevering, gjør Modena Fliser til din kvalitetsleverandør. Dra aktivert medlemskort i betalingsterminalen for å få bonus.

Bonus kan ikke kombineres med andre kundeprogrammer. Bli inspirert på Modenas hjemmeside. Rehabilitering av skorstein, salg og montering av vedovner. Løsninger som skal holde i mange år fremover!


Vi ønsker med vår fagkompetanse og erfaring å hjelpe våre kunder til å finne de beste løsningene med tanke på brannsikkerhet, trygghet og design. Medlemsfordel: Medlemmer får avslag på ovner og tilbehør . Annen steder i nærheten. Mange er derfor svært opptatt av peisens utseende når de skal investere i ny.


Men, for at peisen skal fungere optimalt er det langt flere faktorer enn utseende man bør ta med i vurderingen. Har du ett gammelt ildsted får du nå kr. Bergen kommune hvis du skifter ildstedet ditt med ett rentbrennende ildsted! Vi hjelper med valg av nytt ildste retur og montering.


Din Dovremontør i er SMART VARME AS i Minde Allé Bergen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.