tirsdag 27. april 2021

Sandkasse plastbåt

Sandkasse av malt impregnert tre, med sklie av rustfritt stål og klatrenett. Passer også for rollelek. Alle detaljene som trenges for montering kommer i sett. En morsom og original sandkasse fomet som en båt.


Her på Jollyroom har vi et supert utvalg med sandkasser i massevis av fine modeller!

Farge spiller ingen rolle, men det må være tett og i grei stand. Woodlii Sandkasse Liten Båt. Plastbåt som kan brukes som sandkasse eller basseng til barn ønskes. Flott båt som kan brukes som basseng eller sandkasse for de små.


Båten er laget i solid plast som tåler å stå utendørs hele året. Noen som vet hvor man får tak i disse nå? Var jo veldig populært i fjor og året før. Aner ikke hva det heter.

Håper dere skjønte hva jeg ville fram til. Og hva er prisen om noen vet? Nabobarna har nærmest et tivoli i hagen, mine. Uteleker - Anonymforum - Skravle - Foreldreforum innlegg 23. For at sandkassen skal holde seg hel og fresh, må treet behandles med treolje.


Gjør dette én gang før sandkassen tas i bruk, og alltid før den settes ut eller tas i . Liten og praktisk, kan brukes både som sandkasse og basseng. Beskyttelsestrekk medfølger. Fyll den bunnplaten med sand eller vann Mål: 80- cm.


En klassisk sandkasse i tre fra STOY. Sandkassen passer utmerket i hagen og lokker frem fantasien hos barn. Har sett sandkasser av plast formet som en båt. Kjøper man to deler kan den andre delen brukes som lokk og som badebaseng. De solgte disse på Plantasjen i . Klassisk sandkasse i stabil konstruksjon.


Innebygd lokk som med et par enkle håndgrep omvandles til benkerader på hver side av sandkassen. Frittstående utstyr-Sandkasser.

Se det store online utvalget av Sandkasser hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser. Klatrestativer og ribbevegger laget av tre og metall, utendørs lekeapparater, utendørs klatrestativer billig, lekeapparater, sklie, huske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.