onsdag 7. april 2021

Samsvarsærklæring

FEL Sier at det skal utstedes samsvarsærklæring ved prosjektering,utførelse,endring av elektriske anlegg. Erklæring om at planlegging/ utførelse av elektriske installasjoner er i samsvar med sikkerhetskravene i Forskrifter om elektriske . Det bekreftes at enheten er utformet i samsvar med internasjonale sikkerhetsstandarder EC 60335-1.

Samsvarsærklæring skal på lik linje med vognkort for bil alltid være tilgjengelig og ligge sammen med brukerhåndbok, servicemanual,m. Mangler samsvarsærklæring for Baotian BT50QT-- posted in Generelt: Jeg har akkurat kjøpt en brukt Baotian Retro Scooter 20model . Bekrefter at konstruksjon og produksjon av dette produktet er i samsvar med følgende direktiverog. Kan man da melde inn anlegget selv eller må jeg ha en installatør som står bak?


Vet jo at samsvarsærklæring skal oppbevares hos et firma i . Innsyn - en løsning for å søke og finne informasjon i postliste og dmb. Alle nye anlegg må ha samsvarsærklæring på alt som gjøres. Når eit leiketøy blir ført i omsetning, skal produsenten utarbeide ei EF-samsvarserklæring. G: Promlemet(heldigvis) er vel heller at ingen firma tar sjansen på å skrive samsvarsærklæring og ta ansvar for jobber de selv ikke har utført. Har dere fått samsvarsærklæring på den jobben som er gjort?


Mulig dere også må betale for samsvarsærklæring. Når et leketøy bringes i omsetning skal produsenten utarbeide en EF-samsvarserklæring. Dermed påtar han seg ansvaret for og bekrefter . Men så er det dette med samsvarsærklæring da. Litt usikker på hva en privat person kan gjøre selv nå for tiden.


Stormy er CE merket, har CIN kode på skroget, samsvarsærklæring og brukerhåndbok på norsk. Fungerer også med andre typer av dimbare lyskilder. Vri for å dimme, trykk for å tenne og slukke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.