mandag 12. april 2021

Samsung lydplanke hvit

Lyst på nytt hjemmekinoanlegg? Bufret Lignende La Samsung gi deg en helhetlig TV-opplevelse. Hvorfor nøye seg med 3D-bilde?


Realiser potensialet i din tommer TV med høyttalere som leverer optimal 3D- lyd. Denne lydplanken er både elegant og funksjonell ettersom den kan monteres under TV-en din, slik at den glir inn i innredningen.

I tillegg har HW- D3vår . Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Bli kjent med Samsungs nye HW-H7- en soundbar du aldri har opplevd maken til. Lyd og design i perfekt kombinasjon. Dette prinsippet har vi sett i andre lydplanker før, og med blandede resultater. Men på Sony-planken er høyttalerelementene innfeltLes hele testen av Sony HT- NTher.


TEST AV: Samsung HW-MS660.

Samsungs lydplanke HW-MS6begeistret med glimrende presisjon på både film og musikk, selv uten subwoofer. Storebroren MS7er i bunn og grunn den samme lydplanken. D-lyden gir deg en mer realistisk og samtidig fantastisk TV-opplevelse. HW-D3er en stilren lydplanke med kraftig lyd. Kraftig bass gir systemet ditt et løft.


Ditt Samsung hjemmekinoanlegg er designet for å levere større og . Hi-Fi Klubben har et solid utvalg av lydplanker og høyttalere til TV. Boost lyden i stuen din - sjekk ut våre høyttalere og lydplanker til TV her. Denne soundbaren hever lyden fra TV- en din, og det spesielle Curved-designet gjør at den visuelt smelter sammen med Samsung Curved TV. Dette soundbarsystemet har en total uteffekt på 3W, som . Sammenlign Legg i liste. Liste Liste Bilder Sorter etter: Rang (popularitet) Gå tilbake til det gamle filteret.


W effekt Curved Soundbar gir deg enestående lyd og står godt til din Samsung Curved TV. Feste for montering på vegg er inkludert. Få et hjemmekinosystem med en iøynefallende harmonisk design.

Store TV-apparater krever stor lyd. Canton DMLydsokkel - Hvit. En av løsningene er en dedikert lydplanke. Disse kan ofte henges opp på veggen under skjermen, samt at mange også er formet og tilpasset for plassering under TV-en om den står på fot.


Nå har vi fått inn Samsung HW-K9til test, og det som skiller denne fra mange andre lydplanker er at den har støtte . Den enkleste og mest elegante løsningen på lydproblemet til de flate TV-ene er en lydplanke eller lydsokkel. Vi har testet fem aktuelle lydplanker fra 7. En separat høyttaler, hvor alt av. Subwooferen er ikke like taktfast som Klipsch eller Denon sine, men likevel fungerer Samsung - lydplanken ganske godt på musikk. Film gjengis med gode . Møt to lydplanker og en sokkel som taler TV-ens formspråk – og hever lydopplevelsen.


Sonos Playbar er en trådløs lydplanke for hjemmekino som kan heve både filmer og fester til nye høyder. Perfekt for enhver musikkelsker. Disse kablene følger me og jeg må så benytte AUX da tv'n ikke har optisk.


På baksiden av tv'n er det en egen del hvor det står component in og bla audio ( hvit og rød) samt video ( grønn, blå og rød). Regner med at det er den audio delen jeg skal . Lydplanken kan så kobles til TV via optisk kabel eller AUX.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.