mandag 26. april 2021

Saltspreder

Rauch Axeo sand og saltspreder bygger på Rauchs velkjente spredeegenskaper og kan brukes til både sand- og saltspredning og kan variere arbeidsbredden . Vi tilbyr et bredt spekter av salt spredere. De ulike sprederne er beregnet for bruk med salt, sand eller flytende materiale.

TRP er en traktor baserte roterende spreder løsning som beviser at profesjonelt utstyr ikke trenger være komplisert og tungvint. GardenTools tilbyr sand og salt spredere samt strøvogn. Saltspreder, regnbeskyttelse, Luftgummihjul,.


Handle rimelig utstyr og maskiner på nettet når det passer for deg.

For gårdbrukere, skogbrukere, hesteeiere og personer som har traktorer eller . Se udvalget af nye og brugte entreprenørmaskiner til salg. Ideelt hjelpemiddel som gjør det lettere å gjødsle plenen (granulert gjødsel) . Multione sand- og saltspreder er effktig for spredning på små plasser som f. Fog er leveringsdygtige i mange typer saltspredere. Vi leverer følgende inden for saltspredere: Håndholdte cyklonsaltspreder. T/t - km - Brukt - gjennomsnittlig stand - Saltspreder.


Tyskland - Meinerzhagen ( Nordrhein-Westfalen ). Saltspreder - saltspreder, snøfresere, veivedlikehol brøyteskjær, feiemaskin, saltspredere, sandspredere, snøfreser, beam, boschung - Finn firmaer, adresser, . Saltspreder til ATV, mini-traktor og hagetraktor til store arealer. Veldig kraftig modell i metall som kan brukes til salt, kunstgjødsel, san frø osv. Allsidig saltspreder med solid plastbeholder.


Passer for spredning av salt, strøsan gjødsel mm. Iseki 21traktor med kost og saltspreder - thumbnail 0; Iseki 21traktor med kost og saltspreder - thumbnail 1; Iseki 21traktor med kost og saltspreder . Saltspreder med spredningsrekkevidde opp til meter. Sprederen er beregnet for salt men kan også kjøres med tørr og . I højre side kan du se en oversigt over det fleksible program i saltspredere. Alternativt kan du via produktguiden vælge den saltspreder, der matcher dit behov.


Vi tilbyr saltspredere og strøing/salting til private og offentlige veier på oppdrag. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat! Find nyt og brugt indenfor Andre havemaskiner og -redskaber til billige priser på DBA.


Finske HillTip lanserer en helt ny sand- og saltspreder som er utviklet for ATV, redskapsbærere samt pick-up'er. Begge har regnbeskyttelse og beholder med skjerm. Märke: Saltspreder og snøplog; Modell: for pickup; Län: Telemark; Beskrivning: Meyer snøplog. Saltspredere og saltudlæggere i mange varianter og prisklasser.


Se billeder, priser og generelle information. Kontakt og gerne eller besøg og i butikken. Utstyr for strøing med saltlake og tørrsalt.


Dette er en stor aluminium beholder (to tanker) som festes til planet på en lastebil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.