mandag 19. april 2021

Såle til garasje

Såle og ringmur støpes først, for deretter å støpe gulvet med fall inne mellom ringmuren. Snø og is som tiner fra bilen gjør det ønskelig med fall i garasjen. Det enkleste du kan gjøre når du skal støpe såle og ringmur, er å overlate jobben til fagfolk.

Igland Garasjen tilbyr deg som kunde av oss – faste priser på støp av . Håper det er noen med erfaringer fra forskaling,armering og støping av såle/gulv her inne som kan gi meg noen tilbakemeldinger og tips. Vi har tenkt å bygge garasje i sommer (grimstad garasjen), og i den forbindelse lurer vi på hva en en såle og mur på en slik garasje vil koste. Espen Asbjørnsen gir deg tips og triks i forbindelse med grunnarbei forskaling, støyping,stålglatting av.

Tykkelse og armering avgjøres av underlaget og belastningen sålen må tåle, men man bør regne cm tykkelse som et minimum og det er viktig at man er . Betong,Murer Ønsker å få laget støpt såle for garasje på 6xmeter. I følge byggherre på huset som er nytt, så er det cm med pukk under et lag med singel! Har nå samlet inn noen tilbud på garasjer og blir forundret over hvor mye.


Der det ikke er drenerende grunn, skal det være drenshull under sålen.

Driver og bygger garasje nå, på 50kvm i grunnflate. Skal støpe såle om ca uker og holder på å undersøke hva jeg skal gjøre med gulvet for at . Grimstad Garasjene viser deg hvordan du setter opp grunnmuren. Ved fundamentering direkte på fjell er det vanligvis ikke behov for såle. Ellers setter vi som regel veggkonstruksjoner eller søyler på en underliggende såle.


Boganes Byggtjenester en positiv omtale for oppdraget Grunnmur og såle til garasje. Etter å ha jobba med forskaling i mange dagar, med god hjelp fra Kristoffer, Kristian, Gisle og Arne, fekk . Den nye sålen ble støpt større og det ble utført før telen i bakken hadde . Vi har sett på en helt enkel garasje på ca 30mmed to murte vegger. Jeg fikk gravd bort kbm, tilkjørt grus og støpte kvm såle for under 000. Forskaling, isolasjon og armeringer ligger ferdig. Vi har spesialisert oss på støping av ringmur og såler til eneboliger.


Vi utfører også støp av såler til garasjer, låver, industribygg osv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.