mandag 19. april 2021

Rustikk eik

PARKETT EIK 1-STAV RUSTIKK HV ML, UNI LINE HVIT MATTLAKK 1860X189X14. Rustikk trevirke er en markedstrend man har sett på kontinentet en stund. Den siste tiden har Fritzøe Engros opplevd betydelig etterspørsel i Norge.

Eksklusiv oljet eikeparkett med børstet flate og fasede kanter. Oljen gjør at treet beholder sitt naturlige og unike uttrykk, . Eik Rustikk Børstet Epoque er et parkettgulv med kvister og fin variasjon i farge og struktur. Den børstede overflaten fremhever treets årringer og gir rommet et .

Et gulv for alle som ønsker en eksklusiv og prisgunstig 3-stav parkett. Mørk og varm eikoverflate som gir et varmt og edelt inntrykk. Dette er porten for deg som ønsker det lille ekstra, en port med særpreg. Slottsplank fra Wilbergs er bygget opp med eller mm kryssfiner med henholdsvis og mm toppsjikt av massivtre. Parkettgulv Eco Balance eik rustikk 1-stav m² - Parador.


Denne klassiske eikeparketten fra Parador med kvister er børstet og mattlakkert, noe som gir et . KampanjePergo Lofoten moderne eik 1-stav parkett. Neutral lys eik 3-stavs parkett er et tidløst og fint gulv i Rustikk Eik med en mattlakkert overflate. Et parkettgulv skal du ha i mange år fremover og det er en stor del av innredningen i huset.

Parkett- utvalget i Eik Rustikk/Natur serien er tilpasset norske . Ulike treslag som Bøk, eik, teak, older, merbau, jatoba, osv. Loft samlingen strekker fantasien til det ytterste. BerryAlloc leverer gulv til alle behov – fra flysplasser til private soveværelser. Eik Rustikk; 9035788-eik-rustikk-ultramatt 1. Fjordal Parkett er produsert med naturens egne materialer og blir gjerne omtalt som lamellparkett fordi den . Berry Alloc laminatgulv - Eik Rustikk Lys er et slitesterkt gulv som tåler mye. Det har unike låsesystem som gjør de enkel å legge uten bruk av lim.


Eik rustikk mattlakk - med og uten fas sider - 14x1mm. Oak rustikk hvit mattlakk - med og uten fas sider. Oak Limestone oljet børstet fas sider - 14x190 . Boen Castle Eik rustikk Live hvit matt lakk har en lys overflate med et tøft fargespill og store kvist som skaper et naturlig utseende.


Overflaten er røkt, børstet og mattlakkert (Ca glans 14). Sammenlignet med et varmebehandlede produkt gir den røkte behandlingen en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.