mandag 19. april 2021

Rund servant til bad

Dette bør være avgjørende for de valgene som foretas. Roca bol design servant 42cm. Rund design servant for det moderne baderom ! Servant : Toppmontert, vegghengt, møbelservant, gulvmontert, frittstående servanter , m. Levert av Norges største nettbutikk innen baderom.


Klikk inn og velg din servant nå.

SLIK VELGER DU SERVANT. Vi har servanter i alle størrelser og for alle baderom. Små servanter for lite baderom. Det kan være vanskeligt å finne en liten vask for et lite bad.


Derfor har vi gjort det enkelt for deg og samlet alle våre små servanter i denne kategorien. Her vil du finne små servanter i forskjellige utførelser former og farger. Alle våre små servanter er i ekte italiensk design og høy kvalitet.


Største og mest eksklusive utvalg av italienske designer servanter.

Her får du bare de ekte italienske produkter, ikke kopier eller dårlige produkter. En servant er et design objekt det brukes til å lage et personlig bad. BUNNVENTIL POP-UP FOR SERVANT 32. Tilgjengelig i butikker. Rund servant i tynn porselen med rette og stramme kanter.


Størrelse Ø35cm x 12cm høyde. Kjøp i tillegg: frittstående armatur og bunnventil. Benesan har spesielt praktiske servanter for de minste bad - og gjestetoalettene.


Globo har servanter for bad med normal størrelse og kan være for toppmontering, nedfelling eller underliming. Kerasan har servanter med søyle for de som ønsker et. Flott rund servant i tynt porselen med stort og synlig avløpssenter. Den skrå fasongen gir servanten dybde. Bestillingsvare Leveringstid: 7-dager.


PorsgrundGlow rektangulær servant. GustavsbergNordicservant. Liten servant uten overløp. For montering på vegg eller.


Den elegante servanten står som et vakkert element for seg selv på benkeplaten!

Lyst grønt, blått og hvitt bad med tradisjonelt badekar og skap med dobbelt servant. Et moderne bad i blått, rosa og hvitt med GODMORGON skap, TOLKEN benkeplate og. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge.


Servanten for det lille badet eller toalettrommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.