torsdag 15. april 2021

Rulleporter

Rulleporter og rullegitre av aluminium, stål og rustfritt stål er spesielt økonomiske, siden de har en enkel konstruksjon og få komponenter. Robust og pålitelig til industri, handel og næringsbygg. Rulleporter med høy driftsikkerhet og lave totalkostnader som egner seg til lager, verksted og produksjonshaller.

De mest robuste portene vi har er rulleporter. Disse har få bevegelige deler, og er meget solide og driftsikre. Enkel, robust og fleksibel konstruksjon: Teckentrup rulleporter tilpasser seg alle plass-situasjoner.


Ved siden av design og material er det frem for alt de enkelte komponenter til de ekstrem moderne Teckentrup rulleportene, som overbeviser.

Her ser dere et utvalg av rulleporter og rullegitter, for flere bilder eller spørsmål vedørende rulleporter og rullegitter ta kontakt på 50 . En rulleport fra Rosings er det rette valget for de som verdsetter komfort, pålitelighet og estetikk. Et perfekt alternativ for små garasjer med kort oppkjørsel. Rulleporter fra LAKAL tar opp veldig liten plass og kan monteres både innenfor og utenfor lysåpning.

RollMatic-porten fra Hörmann gir mye plass foran og inne i garasjen. Du kan parkere rett foran garasjen, og i tillegg er plassen under taket i garasjen fri. Rulleporter - porter, garasjeporter, portautomatikk, portåpner, rulleporter, leddporter, rulleport, slagport, garasjeportåpner - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. TH1rulleport - Naturlig aluminium med klarlakk. Fleksibel, isolert rulleport i aluminium for universiellt bruk i industri og boligbygging.


Hva er rulleporter, og hvordan er rulleporter annerledes enn andre industriporter som vippeporter og seksjonsporter? Novoferm leverer ett bredt utvalg av porter, lastesystemer og tilbehør til industri og privat med fokus på kvalitet og sikkerhet. Våre innovative rulleporter og rullegitre er resultatet av et samarbeid med Teckentrup, en ledende produsent av industridører.


Hörmann rulleporter og rullegitter av aluminium og stål er spesielt økonomiske, siden de har en enkel og genial konstruksjon med få komponenter. Vi har nå Rulleport til salgs fra Finn. Rulleporter er en perfekt løsning, spesielt til små garasjer. Ved å bruke vertikale skinnesystemer og mangel av skinner på taket, bruker rulleporten minimal plass .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.