tirsdag 6. april 2021

Route 66 lengde

Route eller bare US 6 The Mother Roa Will Rogers' Highway er eller. Veien hadde opprinnelig en samlet lengde på 3. I begynnelsen besto Route av et salig sammensurium av små og store.

Du kan kjøre Route på 4–dager, men all fornuft tilsier å sette av minst to uker til. Lengde: 20kilometer med nødvendige omveier. Bilferie i USA - Reis med leiebil langs deler av Mother Roa som de kaller veien fra Chicago til Los Angeles, og få med deg høydepunktene langs Route 66.


Våre erfaringer og tips etter å ha kjørt Route med bil.

I 19ble ROUTE den første hovedveien i USA som ble asfaltert i hele sin lengde. På tross av dette var mange strekninger på veien . Route 6 Chicago, Memphis, Nashville, Clarksdale, New Orleans, Appalachian.

Route var en hovedvei i USA, og en del av U. Termometer: The Busted Knuckle Garage,Parts Service, Repair Despair under one roof. Størrelse: 3x 46cm Alle våre flate metallskilt er laget ved bruk av litografi trykk på metall. Mange motiver er fra en svunnen tid og er derfor med hensikt laget . Om USA har en pulsåre, må det være legendariske Route og i løpet.


MC Klær til pakkepris satt sammen for kjøreturer i varmere strøk. Stallvik er ikke tvil om at Route har noe for en hver smak. ROUTE 66: Sommerpakken Kevlar jeans og Air Jacket.


Dessverre er imidlertid store deler av gamle Route borte, så du må nøye deg med. Lengde (San Francisco til LA): Cirka 6kilometer. Opplev historiske Route US, også kjent som ”The Mother Road”.


Route museum, Big Texan, Santa Fe, Petrified forest, Grand Canyon, Las Vegas (netter), Los.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.