tirsdag 30. mars 2021

Trykkimpregnert dimensjoner

Konstruksjonsvirke benyttes til stendere, takbjelker, sperrer og bjelkelag, samt til produksjon av limtre. Valg av dimensjoner til. Sertifisert av Trygg Ehandel ᐈ Gjør et kupp på Impregnert trevirke her!


L = Lagerført B = Bestillingsvare. På ikke-lagerførte dimensjoner beregnes produksjonsti avhengig av dimensjon og sesong, til ca.

For andre bredder og høyder avtales leveringstid i hvert enkelt tilfelle. De materialene som leveres med miljøvennlig impregnering, er vanlig bordkledning i flere dimensjoner , villmarkskledning, terrassebord og takbord ( taktekking). Moderne trykkimpregnerte materialer bør overflatebehandles, og det er ikke nødvendig å vente ett år eller mer, som man tidligere lærte.


Utvendig kledning i gran og furu. Vi har også et stort utvalg i både dimensjoner og profiler. CU- impregnert trelast er trykkimpregnert furu av god kvalitet, og fås som kledning , konstruksjonsvirke, rekker og lekter, terrassebor vannbrett og altanrekker. TERRASSEBORD CU- IMPREGNERT.


Trykkimpregnert trevirke er beskyttet.

Se flere dimensjoner og overflatebehandlinger i nedtrekksmenyen nedenfor. Trygt, fornuftig og økonomisk . MAXBO har trelast som listverk, panel og kledning til lave priser og hjemlevering. Kjøp på nett eller i butikk. Dette bør man ta hensyn til hvis virket skal bygges inn i en konstruksjon.


Lysåpning i meter, avhengig av fasthetsklasse og bjelkeavstand dimensjon mm x mm. KONSTRUKSJONSVIRKE CFURU 48X1CUIMP. Tilgjengelig i butikker. Kledning dobbelfalset grader grunnet 19x1mm. Treverket inneholder fullgo langvarig og garantert beskyttelse mot råte.


Vil du friske opp utseendet er treolje et godt komplement. Den gir en vakker overflate, men trenger ikke inn i treet . AB (trelast for bruk over bakken). Det er fire sorteringsklasser i bruk, hvor valg av klasse varierer med bruksområde og hva som er forutsatt ved dimensjoneringen. Eksempel på uttak av ulike trelastprodukter fra tømmerstokken. Denne anvisningen beskriver typer av trelast for bygningsformål.


Den tar primært for seg trelast av gran og furu, og beskriver egenskapene til trelasten.

Egenskaper ved trevirke generelt er behandlet i Byggdetaljer 571. Terrassebord 28x1mm cu- impregnert furu. Se fullstendig vareinformasjon. Standard FURU 28X1TERRASSEBORD IMP. Antall LEGG I HUSKELISTE.


Justert konstruksjonslast leveres også fingerskjøtt (precut). De fleste dimensjoner blir også produsert i Cu- trykkimpregnert trevirke. Trelasten blir trykkimpregnert med en Cu-basert (kobberbasert) vannløslig saltimpregnering som bidrar til en vesentlig lengre levetid for trevirket. Jeg la bare furuplanker på kaldloftet mitt med noen mm mellomrom , som er viktig for luftingen til isolasjonen.


Jeg hadde og mindre dimensjoner for jeg lagrer bare lette ting der.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.