fredag 26. mars 2021

Svart tregulv

Sort er en veldig trendy farge, vi ser denne tidløse elegante fargen i både mote og innredning. Se her hvordan vinylgulv og laminatgulv ser ut I sort. Svarte gulv gir rommet særpreg, og er den nye trenden.


MØRKT GULV: Her har eieren lekt med blandingen av dype, varme farger og,. Trodde du også at svarte gulv bare gjorde rommene mindre? Men nordmenn er blitt stadig dristigere når de velger gulv.

Gulvet er den femte veggen som vi trår på . Basecos svarte , dristige gulv er ett av de nyere produktene. Det er behandlet med beis og lakk. Lakken har en matt overflate, som gir det myke . Maling av gulv er den raskeste veien til forandring.


Et sort gulv gir rommet et særpreg og karakter, men krever et stort rom fordi svart er en farge som forminsker. Den lar seg lett kombinere med andre farger på . Et svart eller grått tregulv gjør et sterkt inntrykk i et interiør.

Og uansett hva slags stil du har, enten den er tradisjonell eller moderne, blir uttrykket elegant,” sier . Opptil rabatt på parkett. Vi er levende opptatt av å vise frem nye og flotte varianter innen parkett og tregulv. Hos oss kan du føle de trygg på at du får god . Se eksempler på malte tregulv og bli inspirert.


Et gammelt og slitt tregulv , som burde vært skiftet ut, kan gjøres lekkert med. Du kan velge å male gulvet i hvitt eller svart – og det er flott! Unike gulv for ditt hjem, se vårt brede utvalg av Parkett, tregulv , korkgulv og. Den svart fargede overflaten gjør at kvisten i plankene blir mindre synlig. Lyse tregulv , gjerne i furu, hørte til ballsaler og finere stuer.


Vi har et (ganske gammelt) tregulv , som vi nå har klart å få. Problemet med fukt er at det bringer med seg tåresopp (jordslag) som er svart. Noe som gjør det enklere å ta stilling til hvilke gulv du bør velge er å huske de tre.


Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele . Kährs Black Silver er et elegant 1-stavs gulv i svart farge med sølvpigmenterte porer. Kährs lanserer som verdens fremste tregulv produsent åtte nye gulv i Shine. Baccarat i elegant svart og Opaque i heldekkende isende hvitt, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.