tirsdag 2. mars 2021

Strømmen heve skyvedør

Strømmens heve - skyvedører i tre. Den beste løsningen for terrasser, balkonger og vinterhager. Vår 76mm profil passer ypperlig for passivhus. Vedlikehold aluminiumvinduer og - dører.


Alt ubehandlet treverk må beskyttes mot ytre påvirkninger. Jevnlig behandling med beis eller maling gir god beskyttelse, og det er av spesielt stor betydning at første behandling foretas umiddelbart .

Sammenlignet med skyvedører av tre, vil aluminiumskledde skyvedører vare lengre og tåle selv de vanskeligste værforholdene. Kombinasjonen av tre og aluminium krever også mindre vedlikehold i løpet av årene. Treet holder på varmen . Skyvedører : direkte levering, bredde opptil meter, lav terskel. Hei, Har fått ødelagt et beslag som sitter i dørkarmen og som gjør at verandadøren ikke lar seg lukke. Vedlagt bilde av både defekt beslag og inntakt beslag.


Hvor kan jeg få tak i dette? Det er selve tappen på beslaget som er knekt. Alle våre heve - skyvedører produseres etter individuelle ønsker og behov.

På bildene under ser du vår dyktige produksjonssjef Andrius og hans flinke. Få tilbud fra flere leverandører fra Bærums Verk. Sjekk forsegling og beslag. Jevnlig vedlikehold: Bevegelige deler (ikke hjul) må smøres en gang i året, eller når du synes det er nødvendig. Vi ønsker å minne deg på at din heve -og- skyvedør fra STRØMMEN er laget av tre.


Tre er et “ levende” materiale og det kan krympe eller heve seg etter klimaforhol selv om produktet . Produktet Viktoria Vippe Vindu ble en vinner for fabrikken. Vinduet ble produsert i store antall. Ved rehabilitering er det ofte behov for tilpassede mål. Da leveres døren i akkurat det målet du trenger. Monteringsanvisning av Vipp- skyvedør.


REPARERE LÅS VERANDADØR. Låsekassen har blitt ødelagt og hevearmen kan ikke løfte døra. Kan jeg demontere hele mekanismen og ta den med til noen og få svar på om låsen kan repareres? Problemet er kjent, det er oftest en spesiell del i låskassen som. Bruk gjerne korte stålrør til og rulle på, eller myke treklosser til og gli på.


Døren MÅ lagres på et tørt ste med god . Slank design, rasjonell og enkel bearbeiding gir store muligheter innen byggebransjen. Da vi valgte skyvedør , hadde vi først bestemt oss for en vanlig skyvedør (dvs. et fast felt og et skyve felt).

Kort fortalt går dette ut på at man kan skyve flere enn et felt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.