tirsdag 9. mars 2021

Straume mesterbygg as

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Byggmester og tømrermester. Systemhus leverer boliger med et godt inneklima og god design.


Kjøper du ferdighus fra oss, kan du være trygg på at resultatet blir godt. Selskapsform, Privat aksjeselskap.

Registrert i følgende . Vi startet med ansatte, med eiere og ansatt. Vi er i alt ansatte. Våre medarbeidere er sterk på sitt fagfelt. Champis for årets beste i Systemhus.


Firmaet ble kåret til årets forhandler i Systemhus, den gjeveste prisen i en kjede som regner seg som landets raskest voksende. Ranger denne oppføringen.

Føremålet med planarbeidet er å legga til rette for etablering av inntil bustadeiningar i blokk med parkeringskjellar. Planområdet er på dekar, og er. Klikk linken for mer informasjon. Anslått kostnad på arbeidet som skulle utføres på kirketårnet i Biskopshavn var opprinnelig prosjektert til å falle innunder regelverk for offentlig anskaffelser mellom 100.


Skolen er bygget etter TEK og tegnet av Og Arkitekter. Ard arealplan as jobbar innan areal- og samfunnsplanlegging. Se hele profilen til Steffen Wåde- Engelsen.


Dine kollegaer, studievenner og 5millioner andre fagpersoner . Decca Technology AS, kr. Torsvik Elektro AS, kr. Det er klart at dagens fritak fra bomavgifter gjør det mer attraktivt å velge elbil, sier Henning Grøtte Nilsen. Anleggsgartnermester Askeland AS, kr. Da bedriften skulle gå til innkjøp av to nye firmabiler i fjor høst, falt valget på . Tidligere i sommer inviterte vi alle våre kunder til å delta i årets fotokonkurranse.


Konkurransen hadde ingen andre begrensninger enn at.

Sentral godkjenning for: STRAUME MESTERBYGG AS. Prosjektering av Konstruksjonssikkerhet i tiltaksklasse 1. Veidekke Entreprenør AS, kr. Blom Fiskeoppdrett AS, kr. Bygg og Boligdrift AS, kr. Hordaland Bygg og Eiendom AS, kr.


OD Holding Invest AS, kr. Gavekort Marianns Hudpleie: Sandra Myksvoll Gavekort Åsane Bowling: Arne Christiansen Powerball kg: Stian Larsen Pakke fra KIWI: Karen Sætersdal Redningsvester (redningsselskapet): Wenche Førde og Kevin André M.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.