fredag 26. mars 2021

Stor kjøkkenvask

SCHOCK Lithos D1- Kjøkkenvask i Alpina hvit farge - Vendbar. BLANCOANDANO 340/180-IF - Stor kum høyre - kjøkkenvask i stål. Tenk deg godt om før du kjøper en slik kjøkkenvask.

Boholmen er en stor serie med kummer og oppvaskbenker, i en rekke størrelser, så alle . Kjøkkenkonsulenten på Sigdal anbefaler vår en stor kum. Jeg har alltid hatt to, en mellomstor og en liten ved siden av. Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente merkevarene.

Comfort har et godt utvalg kjøkkenvasker med praktiske funksjoner og tilleggsutstyr du vil. Her kan en kjøkkenvask med stor oppsamlingsrist være praktisk. Vi har høy kvalitet på kjøkkenvask i alle utførelser og prisklasser. Våre kjøkkenvasker er levert av anerkjente europeiske produsenter.


Men jeg ville nok gått for en stor kum med liten avrenning hvis det var mulig. Det har blitt feil størrelse på utskåret hull i benkeplaten vår (), og før jeg bestiller ny; Finnes det noen ok kjøkkenvask som passer ned i et hull . Høres så fantastisk ut å kunne få hele stekebrettet oppi, og ikke minst store gryter. Er det så kjekt å ha stor oppvaskkum som jeg innbiller meg?

BLANCOANDANO 340/180-IF - Stor kum venstre - kjøkkenvask i stål. Blanco kjøkkenvask i rustfritt stål; Med microkant, bare ca 1mm tykk; Produsert i Tyskland . Kjøkkenvask for nedfelling med en stor og en liten kum. De stramme linjene og de avrundede hjørnene gir et moderne, men harmoniskt uttrykk.


Leveres med kurvventiler, overløp, to blandebatterihull, dekkskive og vannlås. Skal skifte ut kjøkkenvasken til våren og i utgangspunktet har jeg en gammel oppvaskbenk. Vi har en vanlig, stor oppvaskkum og en liten. Se vårt store utvalg av vasker til kjøkkenet. Kombinationen af en stor og en lille vask er ideel, når du rengør små grønsager og kan friholde.


Polert overflate som er hygienisk, slitesterk og lett å holde ren. I sortimentet til Epoq finner du en rekke kjøkkenvasker og blandebatteri. Pass derfor på at kummen er stor nok til å takle gjenstander som trengs å vaskes for . Frame kjøkkenvask FR97SXL med enkel kum Nedfellingsmodell.


Intra Frame kjøkkenvask FR97SXR med enkel kum Nedfellingsmodell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.